![]() |
|
archiv cz skZdarec chlapi mám linuxový vitamin s enigma 2 s IMG infinity ,všechno šlape parádně už asi týden ale dnes od rána mi v archivu czsk ,položka befun .cz a po kliknutí na filmy hodí hlášku CHYBA NAČÍTÁNÍ HTTP ERROR :500.Už jsem to myslím 5 krát po sobě odinstaloval a znovu nainstaloval ale furt to tu hlášku vyhodí.Je to verze archivu cz sk stažená přímo z pluginů infinity IMG a jeto verze 072.beta 2.Podotýkám že celý týden po instalaci vše ok ,koukal jsem na filmy až do dnešního rána kdy se nedostanu dál než po položku filmy .Nevíte někdo prosím co s tím ?díky moc všem za rady.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: archiv cz skTo je úplně normální stav, sleduješ něco zdarma, tak musíš počítat s tím že to občas vypadne, až to Sosáč nebo befun zpoplatní bude ti archiv k ničemu protože to platit nebudeš, stejně jako 99% ostatních včetně mě. Takže v tomto případ platí "Dočkej času jak husa klasu"V Kodi to nefunguje rovněž !! |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: archiv cz skautor musí system aktualizovať. je to normálny stav. ono sa to aj aktualizuje , preto tá hláška.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
matchboxxjasnačka souhlasím s tebou a díkec za reakci ,měj se![]() |
marksony
![]() |
|
oneeeeetaky díkec tobě ,tak trochu jsem předpokládal že s tím autor něco dělá poněvadž mi bylo divné že by ze dne na den to nešlo,ještě jednoudík .měj se.![]() |
marksony
![]() |
|
RE: archiv cz skTak v Kodi už to funguje !! |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxuž to jede i v enigmě 2 .dík.![]() |
marksony
![]() |
|
PtR277U mňa zasa na DM8000 v img. Merlin chýba v archívoch položka SlowTV. V img OpenaTV ju tam mám. V obidvoch img je rovnaká verzia archivczsk 072 beta6 |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
![]() |