![]() |
|
Sony W75 a CA modulprosim o sdeleni typu CA modulu, jenz by se s timto modelem kamaradil (karta ICE Skylink), dekuji |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Sony W75 a CA modulprečo si nekúpiš modul v rovnakom obchode ako TV? Potom môžeš reklamovať nefunkčnosť zostavy TV+modul |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Sony W75 a CA modulPoužívám již třetí měsíc na Sony Bravia KDL-50W805Bmodul CAM Irdeto SMIT CI+ (Skylink Ready) a kartu typu ICE naprosto bez závad. ![]() |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Sony W75 a CA modulNa sestavu tv+ modul není schopen žádný dovozce nebo prodejce dát písemnou záruku. Vše se odehrává na urovni co zrovna servisním technikům v daném období nejlepe funguje.Takže kaos musí doufat, že trefí na modul, který co nejdéle bude v klidu fungovat a nebýt příliš náročným uživatelem, to jest neřešit pořadí programů, nejlépe mít základní nabídku a nemět příliš velké požadavky ohledně kvality obrazu. Bude ve výhodě, že bude mít jeden ovladač. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
dolfinoto je sony na tom stále tak zle s ladením a triedením programov u DVB-S a kvalitou obrazu? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Sony W75 a CA modulto Old Master- dik, poridim, vyzkousim (co jsem mel v supliku CW Philips, CW Eurocam a Mascom, tak se nechytal ani jeden)to Dagy2 - ja slusne poprosil o odpoved, ne o stupidni otazku "prečo ?" |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Sony W75 a CA modulDagy2 kvalitu obrazu hodnotím vůči dvěma značkám - technisat a dreambox. A oproti tomu je opravdu kvalita obrazu při použití integrovaného tuneru znatelně horší. Zatím jsem nenašel televizi, která by mi vyhovovala. A na téma třídění programů, opravdu to nechci brát podle sebe, mně je v podstatě jedno co třídím. Beru to z pohledu řádového uživatele a tam je problém dost často i u jednoduchých systémů jako je technisat. Akce natáhnout soubor do PC , editace a uložení zpět nebo zpomalené tahání po jednom programů a to jedině ve favoritní skupině, tak to je činnost , kterou opravdu člověk nemůže po většině chtít. |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
![]() |