Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

servisni poplatek

Mám dvě karty a servisní poplatek platím přes strhávání z Inkaso z učtu.Chci zatím jednu kartu zrušit a nikde jsem na stránkách Skylinku nenašel jak to mám udělat.Jak mám ukončit ztrhávání?

LAJUR
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

ále běžte

s tím nějakam, nemusíte reagovat a urážet tazatele, když nechcete poradit, ignorujte to, takhle jen dokazujete co jste zač...
tento dotaz nebyl vůbec z těch, které by se na toto fórum nehodily obsahem nebo formou, prostě si chtěl ověřit, jestli není nějaká cesta kterou třeba přehlédl, aniž by to musel řešit telefonátem operátorovi.
Vy, co tady pindáte na tazatele že se tu zeptal, stejně pindáte že někdo volá na zák.linky zbytečně kvůli něčemu co jde řešit on-line... no a když se tu někdo slušně zeptá, tak ho zas posíláte telefonovat... nevím co si tím chcete dokazovat, když nechcete pomoct tak se třeba zasmějte, ale nemusíte urážet Rv

lance
Registrace: 10/2008

lance

zas k urážkám zrovna nedošlo,forum by mělo sloužit k dotazům,kde dotyčný vyčerpá veškeré možnosti,které mu poskytuje net a operátor,jinak si zadělává na posměch a zpochybňování jeho psychických možností,což se stalo nyní a v minulosti xkrát,že se zastáváš,je dobře,ale nic to neřeší,příště bude zas jiný příště,zde mě zaráží jen ta sedmiletá registrace,kde tazatel mohl něco pochytit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierre

no, já tam ty urážky vidím a nejsem si jist, že "výchova" posměšky funguje, stejně dobře by fungovala i výchova mlčením, kdyby se na podle vás "nejapné" dotazy prostě jen vůbec neodpovědělo... Takto se jen zasír.. fórum invektivami a jde to celé do prd..., taky si nemyslím, že když je tu někdo vařený pečený, že se tím automaticky stává "vychovatelem na internátě" aby peskoval příchozí "puberťáky"... a už vůbec nechápu, co s tím má mít délka registrace..? Máme prostě asi na to trochu jiný názor, no... :-/

lance

lance

částečně souhlasím,pouze tady nejde o výchovu,to může každý nadávat svým rodičům,ne nám pisatelům,co se týká délky registrace,jistě je rozdíl číst odborné fórum 8 let ,nebo 14 dnů,jestli aktivně skutečně tu registraci někdo využil,nebo jen 1x za rok prsknul dotaz ,už neřeším,to asi bude jeho problém,platí,co píšu výše,každý,kdo potřebuje řešit problém,nejprve využije všech dostupných možností a teprve potom položí dotaz na veřejném fóru,jinak se vystavuje nepříjemným reakcím,(jako v tomto případě) veřejnosti,není zde žádný filtr,který by zabezpečil pouze reakce těch správných lidiček,prostě do toho ke.cá každý,kdo má do pr.d.e.l.e díru,to si musí uvědomit každý,kdo se chce na něco zeptat na veřejnosti,odezva lidí různých vyznání a názorů může být i někdy nepříjemná,pokud se sejdou zrovna v jednom tématu,máme tzv.demokracii,tedy i negativní reakci každý jistě demokraticky přijme,pokud ne,chybu může hledat pouze u sebe R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierre

když máme teda tu demokracii (tak jak si ji představuješ) a já tě tady teď pourážím a pošlu pěkně peprně do patřičných míst, ale fakt tak, že se tě to skutečně dotkne!! Tak to jistě demokraticky přijmeš a pokud ne, budeš hledat chybu pouze u sebe a vůbec ne u mě... pochopil jsem to správně? :-/

lance

lance

vidím,že nemůžeš spát,pokud v rámci pravidel,tak si posluž,jenže u stolu sedí dalších 20 lidí a ty ti vysvětlí,že se mýlíš,proto je to tady veřejné a mám to rád,nejde o jedince,je to veřejné fórum,pokud většina řekne jsi nevhodný výraz,musím se zamyslet nad svým chováním,jestli není chyba u mě,což je u každého jedince možné,jsme omylní lidé,nejsme roboti R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierre

OK, máš částečně pravdu, zamýšlet se je jistě správné, ale s tou veřejnou většinou je to ošemetné, páč nemůže být jediným měřítkem správnosti. Veřejná většina totiž nezaručuje právo!! Kromě veřejné většiny proto musí existovat i pravidla, které by neměla ani jakákoli většina překračovat. Mj. proto, že osazenstvo oné většiny, jako třeba i zde, se tvoří postupně. Třeba tak, jako svého času postupně vznikala většina podporující Hitlera...
Kdyby v dobách Hitlera existovaly nějaké fóra, tak by taková většina fašounů v každé diskuzi postupně odevšad vyštípala oponenty a smetla nepohodlné názory, páč atmosféra a poměry ve společnosti postupně dospěly do stadia, že ta většina byl Hitler.
No, prostě a jednoduše neplatí, že když tady na fóru někdo zůstane v debatě osamocen, že nemůže mít pravdu proti zbytku...
takové pojetí "demokracie" většiny bez respektu práva (např. pravidel slušného chování) by vedlo pěkně do hajzlu...
Takže se mi nelíbí, když se tady na slušný dotaz reaguje urážkami.
tož dobrou noc ;)

lance

pierrepetr

ono ked to sem zakladatel temy da, niekto sa uz s tym stretol a odpovie mu, pomoze to j dalsim, ktori toto forum citaju (priptom nemusia vobec reagovat na prispevky)

mjamriska
Registrace: 4/2003

lance

mělo by to vést k zamyšlení,pokud si deset lidí myslí opak,jistě nejde o život a na mašli to není R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Děkuji Ti za ochotnou a vyčerpávající pomoc.Karta je již zrušena.

LAJUR
Registrace: 8/2008

LAJUR

zapomněl jsi poděkovat všem diskutérům R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: servisni poplatek

Bože, to je zase keců! To je tak těžké zrušit u své banky souhlas s inkasem ze svého bankovního účtu pro tu kartu? U své banky, ne v zákaznické zóně u Skylinku!

Tondach
Registrace: 3/2004

@LAJUR

Právě jsem to řešil také. Jinak, nežli zavolat na Skylink do nejde.

Evžen
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra