![]() |
|
Octagon SF3038 E2 HD vs. GigaBlue HD Quad PlusZdravim.Potrebuju si poridit novy satelitni prijimac a nemuzu se rozhodnout! Ktery myslite ze je lepsi a ma vetsi softworove podporu?!Octagon SF3038 E2 HD nebo GigaBlue HD Quad Plus?! Dekuji. |
laurentiu
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Octagon SF3038 E2 HD vs. GigaBlue HD Quad...Všechny tyto linuxové přijímače jsou téměř uplně stejné vyjma Dreamboxů a VU+, minimálně se však liší pouze výbavou, takže si porovnej co využiješ a podle toho vybírej. Turek jako Turek. Osobně bych zvolil Gigablue. Softwarová podpora díky používání E2 Open Alliance je na vše stejná. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Octagon SF3038 E2 HD vs. GigaBlue HD Quad...Také vybírám mezi těmito dvěma. Mohu se zeptat v čem je VU+ jiná než uvedené dva receivery? Původně jsem uvažoval právě o VU+Solo2, ale nyní je mi nejsympatičtější právě ten Octagon. |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
laurentiukdyž kupuješ auto,koukáš na kvalitu??,na barvu??,na další fce??,nebo na podporu??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@pierrepetrJá bych koukal na kvalitu HW a SW "tradici". A funkce? To záleží na tom co HW zvládne a SW umožní. |
Choronzon
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Octagon SF3038 E2 HD vs. GigaBlue HD Quad...Ja napr. nemam rad tie velke LCD displeje na prijimacoch. Aj ked su efektne a pekne, ale mna rusia pri pozerani TV. Da sa to sice stlmit automaticky, ale potom to zase nema zmysel. A este k tomu vyberu, pozrel by som aj na Golden Interstar XPEED LX3.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Octagon SF3038 E2 HD vs. GigaBlue HD Quad...Pánové všem děkuji za reakci. Ale o moc moudřejší nejsem. Pokud jde o velké displeje tak ty se mi naopak líbí. Vím není to nezbytnost, ale pokud něco nového pořizuji a je ta možnost tak proč to nemít.@pierrepetr: no upřímně snažím se koukat na celek. Pokud porovnám HW Vu+Solo2 a Octagonu tak ten jak koukám vychází víceméně stejně. Navíc DVB-C tuner navíc by se mi hodil. Pokud jde o podporu tak co se týče for tak tam je podpora pro VU co jsem v rychlosti koukal asi větší, ale na druhou stranu VU je na trhu už nějaké 2 roky, Octagon asi 3 měsíce. Co jsem v rychlosti prolítnul tak zahraniční recenze na Octagon jsou velice dobré. Můžeš prosím rozvést proč zvolit právě VU? Moc děkuji předem. |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
![]() |
|
rotvajlerjá jsem nic konkrétního nedoporučoval,tak nemohu nic rozvést k VU,pokud jde o můj názor,tak já bych koupil VU,už protože jich mám v terénu asi 300ks a žádný problém |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |