![]() |
|
enigma 2 blokování obou tunerůJak řešíte?dám nahrávat dva programy za sebou. Jenže ještě než se nahrávání prvního programu okončí a začne se nahrávat druhý. Tím se vyblokuje i druhý tuner. Konkrétní příklad - v epg jsem si označil od osmi k nahrávání detektivku a hned potom i publicistiku, před chvílí na mě žena vlítla že jsem jí zlikvidoval její oblíbený seriál na jiném kanálu............ |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůNemáš náhodou v nastaveních přidaných pár minut ke konci plánovaného nahrávaní? Tím pádem musí zahájit druhé nahrávání /načas/druhý tuner...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůno tak samozřejmě. O pár minut ti přetáhne i veřejnoprávní televize. Kvůli komerčním tam mám tuším 20min přesah. Je ale blbost aby zamáznul oba tunery, vždyť v jednu chíli oba nahrávají přesně to samé......... |
Jantars
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůA jak to mají ty tunery vědět, že je to blbost? Dělají jenom to, na co jsou naprogramované, t.j. v jednu chvíli nahrávají 20 min stejný program...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
enigma 2 blokování obou tunerůAj s tohto dôvodu využívam v domácnosti viac stb!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 142 |
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůKoupil jsem pro tyhle případy ke svému VU+ za 400 Kč USB DVB-T tuner. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůMáš připojený twin LNB? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
Nahravanie z rovnakeho transponderu alebo z dvoch?Moja Enigma 2 (OpenATV na ET10000) rozhodne nepouzije druhy tuner, pokial paralelne nahrava dve veci z rovnakeho transpondera - na to enigme staci jeden tuner. To plati pri dekodovani softcamom, pri dekodovani CI modulom je to ine.Samozrejme pri paralelnom nahravani z dvoch roznych transponderov na opacnych polarizaciach je treba twin LNB a zodpovedajucu konfiguraciu tunerov v Enigme 2. |
namorvx
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
chlapci odborníci linuxoví!to snáď chcete povedať, že keď mám programy20:30-21:30 kanál X 21:30-23:00 kanál X s automatickým presahom 30min z EPG tak nahráva jedna nahrávka 20:30-22:00 a o 21:30 sa spustí druhé nahrávanie??? A k tomu aby to nejak fungovalo musím k svému VU+ pořídít za 400Kč DVB-T a ešte k tomu USB tuner? To si děláte kozy. Jantars dal seriozny dotaz, to predsa musí fungovať inak. Za 10-dňového pobytu VU+ v mojej domácnosti mi ani nenapadlo toto vyskúšať. Má niečo špatne nastavené. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůTak ted budeme všichni hádat, jak to má zapojené, jaký má receiver, všechny možnosti kolem toho atd, až se z toho někdo pohádá, začne na toho druhého nadávat a pěkné vlákno je na světě...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůDagy2: Samozřejmě že mám DVB-T tuner pro to, kdy chci např. nahrávat ze 2 různých TP (2x DVB-S) + se dívat na kanál, který je na třetím TP. Pokud se nahrává v rámci jednoho TP, tak to samozřejmě jede z jednoho tuneru, a na rozdíl od Technisatu klidně 4 paralelně a současně dekódovaně. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůmáš vu plus .no a čo ďalej. u vu plus solo2 a twin convertor. musíš mať nastavené správne tunery. lenže to si nenapísal čo máš. asi máš len to vu plus. to má už skoro každý.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůteď to vypadá na planý poplach. Uvědomuju si že na různých stanicích v jednom transpondéru to fungovalo, nyní po testu zjišťuju že není problém ani na jedné stanici. Jediné vysvětlení které mám je to, že jsem chvíli před tím použil dream stream na PC, ten i po ukončení měl zabraný tuner.... |
Jantars
![]() |
|
KamileZbudeš se divit, na STC v základu 2xDVB-S2 + 2xDVB-T, t.j. 4x z různých TP/muxů najednou a s jednou kartou. I s M7 kartou.S dalším modulem 2xDVB-S2 klidně 6 nahrávek paralelně. Nevadí. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůale jo to je hezký, ale já po půlroční totální nestabilitě boxu jsem rád, že to teď vůbec šlape a nemám choutky a ostatně ani čas se do něčeho pouštět, takže zatím dva tunery (možná) stačí :-) |
Jantars
![]() |
|
RE: enigma 2 blokování obou tunerůJa to riešim tak,že som dokupil 3 tuner a ak mi bude málo dokúpim 4 tuner.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
![]() |