![]() |
|
O2 TV air otazkyZdravim,mam viacero otazok na tuto sluzbu tak som to hodil sem. Som z prihranicnej oblasti s Cr moj provider mi poskytuje pripojenie na cesku ip adresu kvoli comu nemozem pouzivat magio go. Da sa nejak ta sluzba vybavit aj na Sk obcana? A ta cena je naozaj 399 Kc? Dakujem za postrehy |
Martin86
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: O2 TV air otazkyCo ti napsali a odpověděli na tvé otázky u O2? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
RE: O2 TV air otazkyZe sa mam zastavit v osobne v O2 a ze je to bez viazanosti. Ale mna zaujimaju aj Vase skusenosti.Nechcem tam prist a povedia ze to nejde a pod. |
Martin86
![]() |
|
RE: O2 TV air otazkymám o2tvair za zaváděcí poplatek 249,01kč.a dá se na to koukat i v cizině,pokud jedeš přes proxy server,jinak je to pouze na území čr.návod nastavení proxy serveru je zdarma na netu-vygugli,pochopil jsem to i já a vyzkoušel v maďarsku,spokojená celá rodina![]() |
majkloun
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: O2 TV air otazkynašel jsem tady na trubce kuchařku,hodně zdaruhttps://www.youtube.com/watch?v=4ej1kGWzBWY |
majkloun
![]() |
|
RE: O2 TV air otazkyvše jsem zařídil přes internet,nikde jsem nebyl,pokud máš českou ip-bude ti to fachat a ntb si vezmeš na služebku,nastavíš proxy a budeš se dívat prakticky kdekoli,mám kámoše,co koukal v usa.![]() |
majkloun
![]() |
|
RE: O2 TV air otazkycena je 399,a můžeš si dokoupit modem za 2100 kč,který má hdmi a můžeš jej připojit k tv a napájet rj5-45,nebo wifi,já do něj chtěl jít,ale zvedli by mi cenu ze 249 na 399,tak sem poděkoval a odmítl,mám jen klasiku-4licence na 4 zařízení,koukám někdy v noci v práci ze záznamu na angl.fotbal na mobilu 5palců |
majkloun
![]() |
|
RE: O2 TV air otazkyTakze na ake meno a udaje mi to predaju ked pridem do Cr ako obcan Sr?Vedel by mi niekto do spravy napisat o tych zmenach proxy? |
Martin86
![]() |
|
RE: O2 TV air otazkyChlapci Vdaka, podarilo sa mi to cez tie proxy a mam magio go za 6eur a vsetky sportove programy :) Dakujem |
Martin86
![]() |
|
martine já ti tonapíšu,do jaká zprávy???to chceš???![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: O2 TV air otazky![]() ![]() |
majkloun