Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2 TV air otazky

Zdravim,
mam viacero otazok na tuto sluzbu tak som to hodil sem. Som z prihranicnej oblasti s Cr moj provider mi poskytuje pripojenie na cesku ip adresu kvoli comu nemozem pouzivat magio go. Da sa nejak ta sluzba vybavit aj na Sk obcana? A ta cena je naozaj 399 Kc? Dakujem za postrehy

Martin86
Registrace: 12/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2 TV air otazky

Co ti napsali a odpověděli na tvé otázky u O2?

zzz
Registrace: 1/2006

Ze sa mam zastavit v osobne v O2 a ze je to bez viazanosti. Ale mna zaujimaju aj Vase skusenosti.Nechcem tam prist a povedia ze to nejde a pod.

Martin86

mám o2tvair za zaváděcí poplatek 249,01kč.a dá se na to koukat i v cizině,pokud jedeš přes proxy server,jinak je to pouze na území čr.návod nastavení proxy serveru je zdarma na netu-vygugli,pochopil jsem to i já a vyzkoušel v maďarsku,spokojená celá rodina
:8)

majkloun
Registrace: 10/2010

našel jsem tady na trubce kuchařku,hodně zdaru
https://www.youtube.com/watch?v=4ej1kGWzBWY

majkloun

vše jsem zařídil přes internet,nikde jsem nebyl,pokud máš českou ip-bude ti to fachat a ntb si vezmeš na služebku,nastavíš proxy a budeš se dívat prakticky kdekoli,mám kámoše,co koukal v usa. ;)

majkloun

cena je 399,a můžeš si dokoupit modem za 2100 kč,který má hdmi a můžeš jej připojit k tv a napájet rj5-45,nebo wifi,já do něj chtěl jít,ale zvedli by mi cenu ze 249 na 399,tak sem poděkoval a odmítl,mám jen klasiku-4licence na 4 zařízení,koukám někdy v noci v práci ze záznamu na angl.fotbal na mobilu 5palců

majkloun

Takze na ake meno a udaje mi to predaju ked pridem do Cr ako obcan Sr?Vedel by mi niekto do spravy napisat o tych zmenach proxy?

Martin86

Chlapci Vdaka, podarilo sa mi to cez tie proxy a mam magio go za 6eur a vsetky sportove programy :) Dakujem

Martin86

martine já ti to

napíšu,do jaká zprávy???to chceš??? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

:))) :8)

majkloun