Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

lovec programu

kdysi davno mne bavilo lovit programy bracha nmel motor na paraboly a tak sme lovily co se dalo myslim co bylo volne ale dnes uz to neni jak bylo klidne by my stacily dva programy proste uz mne to nebavy

trafo100
Registrace: 11/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

spyko

Pokud někdo nepochopil, nejsem to já... Psal jsi, že jsem někoho vyprovokoval, tudíž jsi vyjádřil názor na příčinu a důsledek... Já ale reagoval na založení tématu, což rozhodně nebyl následek, ale právě příčina... a že ses vyjádřil jinak, než jsi zřejmě chtěl? A co je mi po tom? Rozdíl mezi příčinou a důsledkem se bere snad v tom prvním stupni ZŠ (Z jako základní, ne zvláštní) ale zde bude asi zakopaný pes.... Z mé strany vše

motanek79
Registrace: 10/2013

RE: lovec programu

....prostě si chtěl jen postěžovat na zasranej život, že člověk maká jako černej, nic z toho nemá, a přijde tak servanej, že pak nemá náladu, ani čas na svoje záliby. A to je na tom nejsmutnější.
Naprosto ho chápu, občas bych taky nejradši do všeho kopnul, a odjel někam, kde měsíc nikoho neuvidím....

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

RE: lovec programu

No já to vidím na takovou sondu toho, jak se kdo na dnešek vyspal. :))

konas
Registrace: 12/2014

Motanek79

Příčina je jen tvá arogantnost a pokus o zviditelnění,důsledek si vyvoď sám,ale jak říkám-je to novodobý trend/přitom nechci tvrdit,že občas nevyletím/,chtělo by to jen pořádně si přečíst co kdo napsal! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

přátelé

,myslím,že má každý svých problémů dost,tak se večer můžeme alespoň tady jen usmívat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

lovec programu

motanek = Rv ; kostik = Rv , jinak zajímavé táma a vlákno = R^ . Toto je můj svobodný názor a dále BEZ KOMENTÁŘE.

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra