![]() |
|
lovec programukdysi davno mne bavilo lovit programy bracha nmel motor na paraboly a tak sme lovily co se dalo myslim co bylo volne ale dnes uz to neni jak bylo klidne by my stacily dva programy proste uz mne to nebavy |
trafo100
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 100 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
spykoPokud někdo nepochopil, nejsem to já... Psal jsi, že jsem někoho vyprovokoval, tudíž jsi vyjádřil názor na příčinu a důsledek... Já ale reagoval na založení tématu, což rozhodně nebyl následek, ale právě příčina... a že ses vyjádřil jinak, než jsi zřejmě chtěl? A co je mi po tom? Rozdíl mezi příčinou a důsledkem se bere snad v tom prvním stupni ZŠ (Z jako základní, ne zvláštní) ale zde bude asi zakopaný pes.... Z mé strany vše |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: lovec programu....prostě si chtěl jen postěžovat na zasranej život, že člověk maká jako černej, nic z toho nemá, a přijde tak servanej, že pak nemá náladu, ani čas na svoje záliby. A to je na tom nejsmutnější.Naprosto ho chápu, občas bych taky nejradši do všeho kopnul, a odjel někam, kde měsíc nikoho neuvidím.... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: lovec programuNo já to vidím na takovou sondu toho, jak se kdo na dnešek vyspal.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Motanek79Příčina je jen tvá arogantnost a pokus o zviditelnění,důsledek si vyvoď sám,ale jak říkám-je to novodobý trend/přitom nechci tvrdit,že občas nevyletím/,chtělo by to jen pořádně si přečíst co kdo napsal!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
přátelé,myslím,že má každý svých problémů dost,tak se večer můžeme alespoň tady jen usmívat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
lovec programumotanek =![]() ![]() ![]() *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |