![]() |
|
HD-BOX 9105+ PVRPotřebuji pomoct koupil jsem si linuxový přijímač HD BOX 9105+ PVR a nefunguje mi služba Cardsharing ani moje skylink karta.(V přijímači mám aktivní pluginy:Mcas,Coconut,Xcam client,mclient,Xcamconfigure kde má nastavéné parametry i když nevím co je CAID,MASK,EMM) Poradíte mi? Já už fakt nevím co mám dělat, Napište mi nejaký link na stahování pluginů přímo v satu nebo stačí odkaz na web Díky ![]() |
metalista
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 17 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRKontaktuj svého prodejce, kterýmu jsi dal vydělat. Ostatně totéž ti už napsali na jiným fóru.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRJenže on si myslí že když to naplácá všude tak se mu informace jenom pohrnou.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRhttp://mujprodejcehdboxu.cz :-)) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
HD-BOX 9105+ PVRKdyž už fakt mentalista neví, co má dělat, tak se asi zoufale ptá a to fšude, kde může, (vysvětlení pro ty méně chápavé a co si neuměj pořádně přečíst začátek vlákna)*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRTady se neptej,podívej se na sat.forum o hd boxech. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRTyhle kecy o "kontaktování prodejce" vyloženě nesnáším, to raději nepište vůbec nic, nikdo Vás k tomu nenutí. Kdohoví, odkud má ten box...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRHledej na AB foru,nebo satdigi foru,ty jsou zaměřeny i na HD Boxy.Co potřebuješ tam najdeš. |
jjery
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRA já myslím, že je to naprosto správné, každý prodejce si musí zabezpečit i poprodejní servis a pokud jej nemá já osobně bych nikdy od něj nic nekoupil. |
matchboxx
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRmatch: suhlasim, ale druha vec je ze predajca tu neni od toho aby nastavoval "neoficialne sluzby". Mozem mu nastavit programy, citacku kariet a podobne nastavenia, ale vyhradim si pravo odmietnut programovat v prijimaci sharing alebo emu... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRNa kartu Skylink stačí spustit plugin MCAS. |
jjery
![]() |
|
metalistaahoj.pluginy si určite inštaloval cez internet.daj speť vyrobne nastavenie s original softverom a potom vyskušaj kartu.ja som mal HD-BOX9200 a neboli žiadne problemy hoci som mal tiež nainštalovane pluginy. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
HD-BOX 9105+ PVRinač spokojny som s HD-BOXom nebol.Dosť mrzol , a časté vyp.-zap. Neviem ako ty. Daj vedieť. |
sano1
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRSano: ano 9200 nestihali trochu, ale tie novsie modely ako 9105+ alebo skytecy chodili a chodia ok |
noces
![]() |
|
nocesmne ten HD-BOX9200 TWIN definitivne odišiel cca po 3rokoch.preto ta kritika.asi nevydareny. |
sano1
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRMám HDBox čtyři roky,a loni jsem si nechal vyměnit všechny kondiky,a běží opět. |
jjery
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRnoces@ Aha, takže prodejce, kterej ho oškubal, servis nezajišťuje a naopak ho bude zajišťovat někdo gratis ve fóru, jo? To je mi teda logika...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRMáš tam ten Mcas vůbec zapnutý?Červeným tlačítkem ti musí u něj svítit automaticky. Zeleným tlačítkem jej spustíš.Poté už bude startovat automaticky při každém restartu či spuštění. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRPolda: asi si neporozumel. Ja hovorim ze by som nastavil vsetko okrem neautorizovaneho prijmu. Snad ked zakaznik pozaduje box kde sa da urobit share/emu tak to automaticky neznamena ze mu to ja musim konfigurovat, ved sa tym sam vystavujem riziku ze podporujem cierny prijem, mylim sa? |
noces
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRCo musi?! NESMIE!!! Ani patch fw! Iba origo fw. Takze ani citanie nasich kariet! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRTomu riziku se ale vystavuje kdokoliv, teda i ti, co mu začnou radit tady. Takže pak ať se obrátí na svoje soudruhy z ruska, kterým platí za tu černotu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRMCAS je emulátor jesli se nemýlím, takže vše pouze s CAMem nebo Skylink ready přijímač. Kdyby do přistoje nebyl MCAS nikdo si ho nekoupí. Chytrý obchodník udělá pro zákazníka vše co je potřeba, trouba neudělá nic, ale sprasí maximálně cenu. A autorizovaný nebo neautorizovaný příjem to je v podstatě úplně jedno. |
matchboxx
![]() |
|
matchboxxMám doma HD Box 9105+. Mám v něm oficiální karty SkyLink, FreeSat, kde je hrazeno regulérní měsíční předplatné. Jedna jede v tzv. ,,CAM SkyLink ready", druhá v UNI čtečce s Mcas. Podle Tebe dekóduji s kartou v Mcas neoficiálně? Hmmm. Nevěděl jsem, že UNI čtečky jsou nelegální. Mám za to, že když si osel uživatel neumí nastavit Linux přijímač pro ofiko příjem SkyLinku, pochybuji, že by si uměl nastavit Mcas na EMU ve kterém SkyLink a ni FreeSat nejede. Kdyby do přístroje nebyl Mcas, tak je tady ještě OSCAM. Třeba.![]() |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRVše do jednoho je to nelegální, unofficial software bez jakékoliv záruky. To by si měli všichni uvědomit. Ale jak jsem napsal, bez toho by se prodávaly pouze Skylink ready přijímače. A oscam? Na některých fórech jenom toto slovo napíšeš a máš ban. U nás je ještě velká benevolence, ale protože penízky utíkají proudem mimo, jistě se bude brzy škrtit. |
matchboxx
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRTen unoffical software, i když je bez záruky, mi official kartu, kterou nezaplatím, a mám ji vloženou ve čtečce, nerozjede. Kdyby byl tak moc unoffical, tak ho neposkytují výrobci přijímačů na svých stránkách ke stažení jako oficiální náplň přijímačů. To, že jej pak nějaký vychcánek zneužije přidáním xy pluginů pro neofiko příjem, a druhý vychcánek si to stáhne je už druhá věc. Tady s Tebou souhlasím. Ale taky to asi není až tak horké. Kdyby místní provideři byli ožebračování a finančně krváceli na neúnosnou míru, už by tomu dávno zavřeli tipec. Oni totiž o těchto ,,potencionálních zákaznících" ani neví. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: HD-BOX 9105+ PVRTo by mě teda zajímalo, kterej výrobce na svých stránkách nabízí neoficiální soft do přijímače umožňující překopnout čtečku na UNI?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |