Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

HD-BOX 9105+ PVR

Potřebuji pomoct koupil jsem si linuxový přijímač HD BOX 9105+ PVR a nefunguje mi služba Cardsharing ani moje skylink karta.
(V přijímači mám aktivní pluginy:Mcas,Coconut,Xcam client,mclient,Xcamconfigure kde má nastavéné parametry i když nevím co je CAID,MASK,EMM) Poradíte mi? Já už fakt nevím co mám dělat,
Napište mi nejaký link na stahování pluginů přímo v satu nebo stačí odkaz na web Díky :((

metalista
Registrace: 1/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD-BOX 9105+ PVR

PoldaS: Však mu jsem to matchboxxovi v tomto duchu psal. Taky nechápu co je na UNI čtečce unoffical.

silesian
Registrace: 4/2011

Aj mňa by to zaujímalo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

silesian

Veď píšeš toto: "Kdyby byl tak moc unoffical, tak ho neposkytují výrobci přijímačů na svých stránkách ke stažení jako oficiální náplň přijímačů". Ktorý výrobca? Kde?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

petersk

Asi jsem tam měl napsat tuto větu. ,,Kdyby ten Tebou zmiňovaný unoffical software ..." Mno jestli jsem matchboxxa dobře pochopil, tak mi, jako majiteli Linuxového přijímače vyčítal, že třeba software 2.11.xy.IRD je software, který mi umožńuje nelegální příjem s legální kartou. A jestli to tak tíží, tak jsem při koupi přijímače měl v návodu na použití odkaz na naplnění přijímače ,,Oficiálním software výrobce" na stránkách Sapr*.cz. ,,Instalací jiného, než tohoto software, např. Enigmy2, ztrácí uživatel záruku a případné poškození přijímače, instalací tohoto neoficiálního software, nebude bráno na zřetel". Konec citátu ze stránek Záručního Listu přijímače HD Box 9105+ PVR.Toť ode mne vše.

silesian

silesian

Tak takto je to už iné. Nech sa darí.

petersk

petersk

Tobě též. ;)

silesian

Vyvoj neofiko fw robi casto ten isty, co aj ofiko, pripadne doda zdrojaky. Ale k tomu sa nikdy nepriznaju.
Mozno si niekto pamäta aferku dreamboxu v nemecku. Chceli zakazat jeho predaj.

Kasr
Registrace: 8/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra