Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-Reautorizácia

Čaute,mal som nečinnú kartu skylink ICE dva a pol roka,tak som skúsil,že či ju nerozchodím.
Išiel som na stránku skylinku a zaplatil som reaktivačný poplatok 10,99 eur.A moja otázka znie,že dal som reautorizovať kartu a už skoro 24 hodín mi ide príjmač a nechytám žiadne programy,stále vypisuje že kodovaný program.
Koľko Vám najviac trvalo reatorizácia,lebo sa mi to nejak nezdá?
Ďakujem.

bvb09
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Skylink-Reautorizácia

Ověř si na: http://www.skylink.sk/ zda už platba byla ke kartě přiřazena, jinak bych asi kontaktoval Skylink. Reautorizace by měla být tak max. 20 až 30 minut. Déle mi to nikdy netrvalo.

ja987
Registrace: 1/2016

RE: Skylink-Reautorizácia

A servisní poplatek nebo předplacené pay tv , serpo stačí zatím sms...........

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

áno bola priradená,ukazuje mi to,že Servisný poplatok je platný do 15.01.2016,aj som volal do skylinku včera a vraveli že to môže trvať aj dva dni!!!blbosť podla mňa...

bvb09

15.1. je dneska pošli tu sms a nechej na programech čt 1 SD

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

1/ máš napísané, že servisný poplatok platí do 15.1.2016. Takže to znamená, že je niečo asi zle, že?
ak si zaplatil niečo, tak potom buď ročný poplatok a tam bude 15.1.2017 alebo nejaký balík

2/ 2 dni môže trvať a aj viac ak si zaplatil prevodm z účtu alebo zloženkou
kreditkou je to za 5 minút hotovo.
Potom postup podľa menu "nejdú mi programy" a max 15min trvá oživenie karty. dokonca ti tam beží timer na stránke.

Dagy2
Registrace: 11/2010

asi je to jasné, že?

10.99EUR je reaktivačný poplatok
ale chýba ti čoveče 34EUR PoSer

Dagy2

lenže do dneska by to malo šlapať myslím balík Digital,kedže mám napísané v správe karty že Servisný poplatok je platný do 15.01.2016

bvb09

no asi nie.
Ak tvoja karta stála rok a pol. Tak bola zrušená v systéme.
za obnovenie karty do systému je poplatok 10.99EUR. Ale to je len vrátenie do systému, nie aktivácia balíka digital. to by si bol z lacného kraja.
Aktivácia balíka sa robí na rok/dva roky alebo sipom/inkasom z účtu na mesiac. Pozri si cenník na skylink.sk

Dagy2

tak potom čo mi tá panička z horucej linky vykecávala...
Mala povedať na rovinu,že treba zaplatiť ročný poplatok..

bvb09

Servisný poplatok môžete uhradiť aj na 10 dní a to odoslaním SMS na číslo 8877 v cene 1€ s textom správy „SP číslovašejdekódovacejkarty“

habr

zaplatil som skúšku na 10 dní..som zvedavý..

bvb09

bvb09

Tá panička Ti povedala, že za obnovu karty v systéme máš zaplatiť poplatok. A to môže trvať 2 dni. Odkiaľ má vedieť, či Ty chceš len základ alebo balík. Takže zaplať serpo alebo nejaký balík a potom to pôjde.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

vedela,lebo som jej povedal,že som dal platbu len na reaktivačný poplatok...no dal som tú sms a reautorizoval a čakám..

bvb09

U několika karet , které byly několik měsíců mimo provoz, jsem musel provádět REFRESH měkolikrát za sebou po min. 20 minutách, dřív to systém neumožní. Ale musel jsem to provádět v dekodéru IRDETO / HUMAX IRHD5100/ V modulu a v TVP PHILIPS to ani do druhého dne neproběhlo i když byl REFRESH prováděn asi pětkrát, to samé se nepovedlo v HUMAX CR FOX CI, když jsem ji dal do novějšího HD přijímače, tak tam jsem ji rozchodil, rovněž až asi napotřetí.

pepa12
Registrace: 6/2007

bvb09

Taky si myslím, že ti to ani po té sms nepojede, protože problém nebude v platnosti serpo ale v tom, že ti v tom přijímači neprochází potřebné aktualizace na kartu...

lance
Registrace: 10/2008

no ani nejde,už som to skúsil aj na druhom príjmači a nič..

bvb09

Koľko Vám najviac trvalo reatorizácia,..........jednou přes tři minuty!

Tondach
Registrace: 3/2004

RE: Dagy2

Po zaplatení reaktivačného poplatku dáva Skylink SERPO na 1 deň. Takže keď ho zaplatil 14.1. tak má SERPO zaplatené do 15.1. Pri platbe kartou by mal balík Digital nabehnúť ihneď po zaplatení a bežať 24 hodín. Je vhodné pomôcť nabehnutie reautorizáciou karty, najlepšie cez https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/ANONYM_CardForAnonym.do. Nedávno som takto robil 2 vypnuté karty a nebehli hneď po reautorizácii.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

Poznám ľudí, ktorých Skylink poriadne dobehol - zaplatili reaktivačný poplatok aj serpo a zápisy ani po dvoch dňoch a mnohonásobných refrešoch neprišli. Pritom ich po telefóne uisťovali, že ich staršie karty pôjdu, keď uvedené taxi zaplatia. Nakoniec z nich Skylink vytiahol ešte 20€ za poslanie náhradnej karty. Tomu sa hovorí biznis. Kde sa hrabeme my amatéri.

Karner
Registrace: 3/2010

asi ještě

nedostali tu pokutu za nepoužívání,víc než rok R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Karner

no musej ho pořádně vykoupat,aby si příště rozmyslel,než jim přestane používat kartu a řádně platit R^ :laughing: R^

pierrepetr

Sky má asi nový sport. Poslední dobou když vyměním kartu i s CA modulem a karta Sky není v TV déle jak 3 dny, po vrácení zpět MUSÍM provést reautorizaci Sky karty. Karta Free to nedělá. Dříve to šlo bez problémů a STB se čtečkou a CI ještě nemám - budu si pořizovat.

ja987
Registrace: 1/2016

Podľa mňa v Skylinku prišli na nový spôsob, ako využiť alebo potrestať nešťastníkov s "preležanými" kartami a vytiahnuť z nich peniaze.

Karner
Registrace: 3/2010

Karner

i to je možný,jenže to nemusí být pouze za kartu,ale i za nový přijímač R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra