![]() |
|
Anomálie dreamboxu 8000Dobrý den. Mám problém který mi hlava nebere.Dreambox když je v Česku připojen mi jede jak švýcarské hodinky ale když jsem ho vzal do zahraničí, konkrétně do Rakouska, tak mi porad box zamrzne, obraz se zastaví a jen zvuk jde. Signál je na 90%.dela to někdy po minutě někdy po pěti. Perlička je ze když kabel od antény dám do TV se satelitním tunerem tak vše je ok. Takže... V Čechách vše ok ale tady mi porad zamrzne. Pomůže jen zadní vypínač. Lnb nové, kabel taky.... Pomůže mi někdo jak to vyřešit? Díky. |
gionni
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 108 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: Anomálie dreamboxu 8000biť to nemôže, lebo gionni by už bol celý domlátený.samozrejme že aj dobrý box môže zamrznúť kvôli zlému napájaniu. Napríklad v solídnych priemyselných rozvádzačoch je vždy zásuvka pre PC, pretože pripojením PC cez RS232 alebo dnes ethernetom z rôznych zdrojov PC zamrzne na 90% po pár minútach. gionni to či máš samsung alebo sony je jedno. Dôležité je či má dvoj alebo trojvodičovú zástrčku, stav inštalácie, napätie v sieti u teba a v rakúsku, systém ochrany, zemný odpor siete, stav kondíkov v tvojom DM napájači... |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
gionniNe nadarmo se říká"ševče drž se svého řemesla"Jelikož tomu vůbec ale vůbec nerozumíš a jsi číšník tak si najdi mezi hosty někoho co tomu rozumí a dej mu vydělat, očividně ty na to nepřijdeš. hlavně si jako absolutní laik spravuj zásuvky či zdroje. To se tady můžeš dotazovat klidně týden a ty/bez urážky/ stejně nic neuděláš. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Anomálie dreamboxu 8000A to je takovy problem koupit novy zdroj 12V 3A? Tim bych asi zacal......Je to uzivatelsky vymenitelna cast a myslim ze se tim hodne vysvetli. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
@hypnosmá 8000ku, nie 800vku...zdroj je v boxe,nie je externý....DM500, 500HD, 8000, VU+Duo, QBox HD, Topfield SRP2100 Skylink MULTI HD, UPC Direct, Hello HD, TnK, SkyIT
Toroidal T90 /42E, 36E, 28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 5E, 1W, 4W, 15W, 30W/
Gibertini OP 150, SuperJack 24"
Pioneer PDP-LX5090H, Loewe Individual L
|
Nextwave
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Anomálie dreamboxu 8000To je pravda,písal že má DM-8000 HD a tam si on zdroj neskontroluje,nemá na to znalosti a skúsenosti a vybavenie,takže bude odkázaný na servis.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Anomálie dreamboxu 8000A viete vy vôbec, ako pracuje impulzny zdroj a aky velky rozptyl vstupneho napätia ma?Ked mu v CR dream funguje bez problemov a v rakusku nie, jednoznacne to zdrojom neni!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Anomálie dreamboxu 8000Skusil by som vylučiť zemné slučky zapojením boxu na rovnaku fázu, resp. použiť na skúšku oddeľovací trafák,... .GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Anomálie dreamboxu 8000A konvertor? Skus vymenit, lebo zmerat prudovy odber asi nevies. Co ked je chybny, zere vela "elektriky"? Akoze neviem, ako by reagoval dream na to: pravdepodobne by iba "dodal" malo prudu, ale za pokus to stoji, cena lnb je minimalna. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Anomálie dreamboxu 8000Dnes jsem skúsil dát jiný lnb. Problém je stejný. Dle rad udělám reinstalace image... OpenPli. Jen musím zapátrat v paměti jak na to. |
gionni
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
hezkéčím to tedy bylo??![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |