![]() |
|
Program na editaci trp videaMarně pátrám po programu, který jsem kdysi použil na vyseparování audio kanálu z video streamu ve formátu trp. Teď nacházím různé návody, které mají několik kroků jako převedení trp na ts a pak teprve následná práce s ts ale ten program, co jsem kdysi použil to uměl rovnou.Co si tak vzpomínám, tak v levé části okna byl seznam zpracovávaných souborů (když to video bylo moc dlouhé a skládalo se z více menších souborů, aby to šlo uložit na FAT32), uprostřed okna pak byl náhled videa s posuvníky, kterými se vybírala zpracovávaná oblast. A řekl bych, že to byl freeware. Poradí mi někdo, co jsem to tenkrát použil? Nebo nějaká vhodná free náhrada? |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videaJá používám VideoRedo,ale to je placený![]() |
Corgi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videaZkus Format Factory 3.80.Když to nepůjde z ".trp",tak to zkus z ".ts".Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videaH264_Cutter_v111 |
IgorDu
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videaJa na vytiahnutie zvukovej stopy z .ts súborou používam free softík TFM Audio Tool. |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videaAny Video ConverterTD 3000 DBS PVR 160GB, Vantage HD 8000S PVR 500GB, Ferguson 8018 UCI, P 6010, 2x Offset 100 cm, motor 2x ScanMaster, LNB Inverto Quard / Dreaset, 4x DiSEqC P. 164-IW EMP, koax Nordix 402 / 407 Cu
|
Houmr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videaDíky za návrhy různých sw, nicméně žádný není to co jsem kdysi použil, tam šlo jednoduše vybrat stopu, kterou to má separovat a pak to rovnou udělalo wav soubor. |
tz1000
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videaTrvalo mi to minutu na google. A este mobilom. http://www.trpconverter.com/how-to-extract-audio-from-trp-files.html![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videado googla zadat: trp video extract audio- druhy odkaz. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Program na editaci trp videaDíky za odkaz, ale to bohužel není free - umožňuje to konvertovat pouze 5 minut dlouhý úsek a u videí kratších než 5 minut jen jejich polovinu |
tz1000
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4by to mělo umět a je to placený,nebo kradený,co preferuješ nevím,jinak na uložto![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |