Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

Anomálie... Poděkování!!!

Dobrý deň. Chci se poděkovat všem kteří vstoupili do diskuse ohledně mé anomálie s dreamboxemHD 8000.
Skousel jsem vše co mi bylo doporučeno. Nic nepomohlo. Tak jsem se odhodlal preflesovat image. Dlouho jsem to nedělal a tak jsem pátral a skousel. Nejdřív přes WiFi, kdy jsem propojil box i pc, nešlo pak přímo krizenym kabelem. Porad to nějak nešlo, různé nastavení jsem provedl v boxu ohledně WLAN a LAN. Nic, tak jsem to vzdal. A svete div se, můj box jede jak má. Celou noc a do teď. Pan rom2005 mi tuto řadu říkal, za co mu také děkuji.
Nevím proč, jak a co bylo zlého a box nešel. Jistě je ze teď jede a zeleně zaskrtnute typy spojení, WLAN a LAN jsou aktivní i když box není připojen k internetu. Nechápu sice jaký vliv má toto na chod boxu a programu ale box zatím jede.
Všem vám srdečně děkuji, bylo 59 příspěvků a musím uznat že každý příspěvek se týkal daně problematiky, což nebývá zde často a diskuse se mnohokrát zvrtne jiným směrem.
Děkuji vám!!!

gionni
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Anomálie... Poděkování!!!

že děkuješ těm co Ti poradili je chvályhodné, že se původní příspěvek nezvrtl - také, ale že nedokoážeš poděkovat v tom příspěvku, ale zakládáš další zbytečné vlákno - tak tím jsi to celé po.ral....

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

A jako co teď? Nemusíš to číst, to že je jiné vlákno to ať tě netrápí, co se do toho montujes. Je slušně poděkovat a když máš problém s tím že je to nové vlákno tak se stěžuj. Slušní lidé to vemou jak normální věc. A ne řešit nějaké vlakno

gionni

A ještě dodatek. Jeslí se mě poděkování nelíbí admimovi klidně mi zrušte účet ale ja udělal slušnou vec, kterou nebude někdo zbytečně řešit jako ty. Snad máš hodně přátel v životě...

gionni

gionni

Ano, admin toto může považovat za vlákno s osobním vzkazem, což pravidla zdejší diskuze nedovolují.
Ano, poděkovat je slušnost. Ale ty si opravdu nedovedeš představit, jak by to tady vypadalo, kdyby byl každý slušný tímto způsobem?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

gionni:

Neřeš to, nenech se otrávit, on se dycky najde někdo, komu bude slušnost vadit. Jsem rád, že ti to funguje. R^

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Slušnost? Co je slušného na tom, zasírat diskuzi? Ani ZBLA, takže jak se do lesa volá, ...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

prosím tě projdi si diskuzi a najdi aspoň 2 smysluplný témata na jedné stránce, který by stálo za to je nesmazat. Jedno poděkování každý normální člověk snese, pořád lepší než fotbaly a laligy.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Pro kibicak... Jsem v klidu. Vedl jsem plnohodnotnou diskuzi k dané problematice a to je nadevše. Jestli mi chce někdo něco říct do očí, nemam problém. Stačí říct kdy a kde.

gionni

gionni

No vidíš, vedl jsi plnohodnotnou diskuzi a teď za ni děkuješ. To je v pořádku, za to ti přeci hlavu nikdo netrhá.
Ale kdybys poděkoval v původním vlákně, někteří by se třeba do toho vlákna ze zájmu podívali, co a jak se řešilo za problémy konkrétně. Nemyslíš?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Chtěl jsem, aby to viděl každý kdo se zapojil do diskuse, Toť vše. Uzavřeme to. Co se stalo, stalo se.
Ať se všem daří

gionni

Nepleť si pojmy s dojmy - nenapadám poděkování, ale formu a to že "jedno poděkování nikoho nezabije" je pravda, ale pokud si to řekne kdejaký nechápavý trouba, tak to tu bude stát za ještě větší lejno.

Jackal

Kurňa,neviem čo to tu riešite,čo vás vlastne mrzí,trápi?Nick sa slušne poďakoval,hoci nie je za čo,tak nechápem čo sa tu do neho navážate,ste normálny?Koľko zbytočných,blbých,(nevhodné slovo)ných vlákien je tu založených,to vám nevadí?To Jackal si psychicki v poriadku,neviem čo ťa na tom irituje.Mňa tu iritujú otázky ohľadne športu a pod.(nevhodné slovo)iny to ti nevadí.Si tu starý kozák,tak si daj pohov,ukľudni nervy a choď na čerstvý vzduch.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

pro gionni a Kibicak jsem rád,že se tadynašel někdo kdo ocenil to,že když někdo požádá o pomoc a je mu pomoženo poděkuje.Na některých forech se nad tím nikdo nepozastavuje ati co pomohli jistě pochopí.Škopda,že na tomto foru to někomu vadí.škoda,že potrefenému nevadí urážky a vulgarita,které tady jen kvete.

sono
Registrace: 7/2007

@vladoholu

Za čistotu fóra se snažím bojovat neustále, nicméně nemám čas okřikovak každého troubu - jak jsem psal, pokud on nemá tolik slušnosti (poděkování ve stávajícím vlákně by bylo slušné pro poradce a ohleduplné vůči ostatním), tak já nevidím jediný důvod být slušný k němu...

Jackal

A proč sem chodím? Už asi jen z nostalgie...

Jackal

mám podobnou zkušenost jako gionni,když připojím komentář ke svému dotazu po několika dnech,tak se po pár minutách ztrací do prošlé diskuze a po něm potopa,takže pokud chci aby to někdo zde viděl a dál reagoval,tak jedině nové vlákno :((( :(( Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

Anebo si jako každý normální člověk v nastavení aktivovat řazení ne podle "Témat", ale podle diskuzí - ale to by chtělo nebýt líný, pořádně si to projít a zapojit mozek - a to je bohužel pro spoustu lidí dost velký problém

Jackal

oprava: ale podle "Reakcí"

Jackal

@Redakce, Admin

možná by stálo za to řazení "dle témat" úplně zrušit nebo alespoň defaultně nastavit všem "dle reakcí", pokud to někomu bude chybět, jistě si to přenastaví, ale spoustu lenochům to ušetří práci a možná se budou divit, jak to pěkně funguje ...

Jackal

Kibicak

Jedno poděkování každý normální člověk snese, pořád lepší než fotbaly a laligy.

Přesně tak, tak tohle by se mělo vytesat do kamene. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

@Jackal

Díky za námět. R^

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

Roky již navštěvuji stránky Parabola, ale co se tady děje to je hrůza. I za poděkování tady dostane někdo nadané, proto tady jen čtu a málokdy se zapojím

Satmen
Registrace: 1/2006

poděkování

Tak jsem si přečetl celé toto vlákno.

To Jackal: vlastně máš pravdu, je to zcela zbytečná diskuze do které jsi přidal 8 příspěvků, tj. 36,4%, takže vlastně nadáváš sobě samému a naprosto zbytečně se tady navážíš do gioniho příspěvky "mimo mísu" a snažíš se zahnout nit za roh někam jinam. Nebo nám snad chceš všem tady dokázat, že zásady slušného chování mezi lidmi i zde na fóru jsou proti Tvému přesvědčení a poděkování je Ti cizí pojem? :((

ja987
Registrace: 1/2016

ja987

Skvěle jsi mu to vysvětlil R^

miku

jenže jsi nic

neopravil,vypni ho ze sítě 220v na 2 dny a pak napiš jak to jede,pokud to necháš tak,tak si to užívej,ale připrav se možná na smrt boxu,díky se cení,tady je toho ,jak šafránu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra