Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

Anomálie... Poděkování!!!

Dobrý deň. Chci se poděkovat všem kteří vstoupili do diskuse ohledně mé anomálie s dreamboxemHD 8000.
Skousel jsem vše co mi bylo doporučeno. Nic nepomohlo. Tak jsem se odhodlal preflesovat image. Dlouho jsem to nedělal a tak jsem pátral a skousel. Nejdřív přes WiFi, kdy jsem propojil box i pc, nešlo pak přímo krizenym kabelem. Porad to nějak nešlo, různé nastavení jsem provedl v boxu ohledně WLAN a LAN. Nic, tak jsem to vzdal. A svete div se, můj box jede jak má. Celou noc a do teď. Pan rom2005 mi tuto řadu říkal, za co mu také děkuji.
Nevím proč, jak a co bylo zlého a box nešel. Jistě je ze teď jede a zeleně zaskrtnute typy spojení, WLAN a LAN jsou aktivní i když box není připojen k internetu. Nechápu sice jaký vliv má toto na chod boxu a programu ale box zatím jede.
Všem vám srdečně děkuji, bylo 59 příspěvků a musím uznat že každý příspěvek se týkal daně problematiky, což nebývá zde často a diskuse se mnohokrát zvrtne jiným směrem.
Děkuji vám!!!

gionni
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

ja987

Škoda jen, že neumíš počítat a myslet - je to totiž 100% zbytečné vlákno, ve kterém svými příspěvky snažím vysvětlit tupcům jako Ty, proč. A slušný jsem k lidem, kteří si to zaslouží a ne k těm, kteří si to snaží něčím vynutit...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

to jackal

Škoda že tu není sekce urážky + nadávky + vulgarismy - tam bys vynikl. A pak bys potřeboval, aby ti nějaký šimpanz z Afriky poslal bednu banánů a košík citronů, třeba by ti pak došlo, jak se tady trapně předvádíš :laughing: :laughing: :laughing:

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra