, sekce: Zkušenosti |
|
Re : Windows Media Players a TV NahravanieZdravím aké máte skúsenosti s nahravanim Tv staníc cez Windows Media Players a treba aj na to pripojenie na Internet alebo to pôjde aj bez internetu mám na mysli verziu na Windows XP Home EditionĎakujem Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 332 |
|
|
RE: Re : Windows Media Players a TV Nahravanieto je jako bys měl v dnešní době vhs :D kdybys měl tak w 8/8.1/10 s dvb vieverem (nebo dvb dream, prog dvb..) tak neřeknu :D |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
|
|
RE: Re : Windows Media Players a TV Nahravanievo verziach win7 (a vyssich) je WindowsMediaCenter "WMC" a v nom (alebo prostrednictvom dvblink-u funguju takmer vsetky dvb tunery). Treba mat nainstalovany nejaky dvb tuner (prip. analog a mozes veselo nahravat... Na youtube je hafo videi jak to funguje. Ovsem s Windows XP Home Edition na DVB je fakt krok s5. Cez Windows Media Player som nikdy nenahraval TV vysielanie a mam taky dost silny pocit, ze to ani nie je mozne (ale nejsom si stopro isty). |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
|
|
RE: Re : Windows Media Players a TV Nahravaniev XP by mozno fungovala nejaka starsia verzia MediaPortal-u. a bolo by to free na rozdiel dvblogic. treba pohladat... napr. https://www.youtube.com/watch?v=gv4Lw596dyonapr. ked nebude internet, tak nebudes mat aktualny EPG ale Qquiderr Ti to napisal najvystiznejsie |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
|
|
RE: Re : Windows Media Players a TV NahravanieCo mate proti windows xp? Keby fungovala podpora od mikrosoftu, tak mu nic nechyba az na drivery k novym periferiam!!!Ked pouzijeme hw s drivermi na xp az na riziko zranitelnosti os mu nic nechyba. A alternativ tazatel najde vela. Vôbec nechapem pouzitie wmp!!! Tym mnoho bfu pouzivatelov zabilo vela dobreho software. Napriklad vinikajuci winamp na hudbu. Bfu mimo hier nevie nic nainstalovat, im staci par hier, facebook a nativny sw vo windows! Ja na dvoch pc ma xp (dualboot s ubuntu), xp pouzivam len na bezne veci, internet banking a platby kartou urcite nie, to dokonca ani na dalsom pc s windows7, na to mam linux. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: Re : Windows Media Players a TV NahravanieUroboro - Skúsim to näjst na internete a keď nie ço nájdetem tak dám vedieť do toho fóraDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 332 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|