Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak k sakru u Skylink - M7 Irdeto vypnout PIN?

pls. nevite nekdo jestli jde - a jak - u M7 Irdeto Skylinku vypnout ochranu PIN kodem? Jde mi o Horor TV ktery ma (nesmyslne) rating 18+.

Kartu nemam v prijimaci, ale v PC s DVB-S2 kartou, takze nemam jak tam ty pitome 0000 zadat. Pokud dam kartu do prijimace, v nabidce CAM modulu je jen sprava pristupu kde muzu dat ruzne hesla, ale nelze "parental control" ochranu uplne vypnout...?

Kdyz se divam na nabidku u Skylink ICE karty v CW modulu, tak tam je "modify" nebo "disable" PIN, i "disable maturity rating, to u cisteho irdeta ( 102063***** )proste nemam...

Lucifer
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

lucifer

cinkni na skylink tam ti to poví a máš to nejrychlejší.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

kanon69

Skylinkgirl ho pošle k dealerovi, aby kartu napravil. Píšu z vlastní zkušenosti.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Jak k sakru u Skylink - M7 Irdeto vypnout PIN? (#

Přihlaš se na svůj Skylink účet dané karty a dej RESET PIN nebo změnit PIN kód - např. 0000. Musí být přijímač v zapnutém stavu.

pepa12
Registrace: 6/2007

RE: Jak k sakru u Skylink - M7 Irdeto vypnout...

ja NECHCI reset PIN, ja VIM ze je 0000 a funguje, ja chci ZRUSIT pin. Co na tom mem prvnim prispevku neni jasne?

Lucifer
Registrace: 1/2006

lucifer

strč kartu do nejakého normálneho prijímača, ktorý umožňuje zmeniť rating. Zmeň rating na karte na 18+ a potom už by po tebe nemala chcieť pin

Dagy2
Registrace: 11/2010

lucifer:

Měl jsem obdobný problém při výměně nového HD přijímače. Karta bez problémů běhala v SD přijímači, žádný PIN to nepožadovalo. Když se dala do nového HD přijímače, najednou to chtělo PIN. Tak jsem se dotázal technika od dovozce přijímačů a ten mi sdělil, abych na účtu Skylink karty dal RESET nebo změnu PIN, protože podle nových podmínek IRDETA se musí PIN spárovat s kartou. Vím, že předtím jsem dal 0000, karta zareagovala a hláška se vypnula ale po vypnutí a zapnutí přístroje hláška opět naběhla. tak jsem se přihlásil na Skylink účet, dal jsem změnu PIN opět na 0000, toto se nahrálo do karty a již se ANI JEDNOU hláška neobjevila. Takže na tom něco asi bude.

pepa12
Registrace: 6/2007

JÉ tady je to samý problém to u CS LINK nebývalo a ted´se diví,že jim odházejí zákazníci :(

sat amatér
Registrace: 4/2006

pepa12

vyzkoušeno = nefunguje

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

věž do prodejny sat. techniky kde Ti to nastavi :)

D4ve
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra