![]() |
|
Sony KDL 65W857C / 859CZdravim, ciste nahodou nevlastni tu nekdo tuto TV? Ze by se podelil o zkusenosti...diky. |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
Sonymam 52NX805 |
rychling
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
@rychlingTo se jen chlubíš nebo jak to souvisí se zkušenostmi s uvedeným modelem?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Sony KDL 65W857C / 859CMám 55w808c - což je menší odrůda té Tvé, kromě rozměru jsou výbavově +- stejné (stejná modelová řada), co Tě zajímá? Já ji používám výhradně jako zobrazovadlo, volume a přepínání AV vstupů, ale mohl bych odzkoušet, co Tě zajímáJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Sony KDL 65W857C / 859Crozdíl je v EDGE LED (moje) a Direct LED (větší modely), ale po obrazové stránce si to musíš stejně porovnat sám...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
Sony KDL 65W857C / 859Chttp://vsbee.com/tvs/comparisons/Sony_Bravia_KDl-65w857C_vs_Sony_Bravia_KDl-65w859C |
gorbi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Sony KDL 65W857C / 859Cdiky borci, ale chtel jsem fakt nekoho kdo ji ma, no uz jsem ji koupil...hlavne jestli to ma ctyr jadro, Sony obchod me ujistoval ze jo, ale chtel jsem to mit potvrzene jeste od nekoho...hlavne jak na techto vetsich modelech beha android, obrazove jsou pry ok. |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
JackalSe nechlubím je to stejná značka a problémy mohou být stejné. Třeba při cyklickém vypínání mě nebyl schopen na parabole nikdo poradit co s tím.Ani od Sony i skylinku jeden se vymlouval na druhého.![]() |
rychling
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Sony KDL 65W857C / 859Crychling:To jako, že za vypínání TV může Skylink karta?? To jsou mi věci |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
@rychlingAHA! To jakože Tvá 6 let stará telka s úplně jiným OS bude mít stejné problémy jako loňský model postavený na Androidu? Tomu snad ani sám nevěříš, raději nemluv, ať ze sebe neděláš ještě většího troubu...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
![]() |