Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Sony KDL 65W857C / 859C

Zdravim, ciste nahodou nevlastni tu nekdo tuto TV? Ze by se podelil o zkusenosti...diky.

spectorcz
Registrace: 8/2012
Odpověď v diskusním vlákně

Sony

mam 52NX805

rychling
Registrace: 2/2009

@rychling

To se jen chlubíš nebo jak to souvisí se zkušenostmi s uvedeným modelem?

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

RE: Sony KDL 65W857C / 859C

Mám 55w808c - což je menší odrůda té Tvé, kromě rozměru jsou výbavově +- stejné (stejná modelová řada), co Tě zajímá? Já ji používám výhradně jako zobrazovadlo, volume a přepínání AV vstupů, ale mohl bych odzkoušet, co Tě zajímá

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

rozdíl je v EDGE LED (moje) a Direct LED (větší modely), ale po obrazové stránce si to musíš stejně porovnat sám...

Jackal

Sony KDL 65W857C / 859C

http://vsbee.com/tvs/comparisons/Sony_Bravia_KDl-65w857C_vs_Sony_Bravia_KDl-65w859C

gorbi
Registrace: 7/2007

diky borci, ale chtel jsem fakt nekoho kdo ji ma, no uz jsem ji koupil...hlavne jestli to ma ctyr jadro, Sony obchod me ujistoval ze jo, ale chtel jsem to mit potvrzene jeste od nekoho...hlavne jak na techto vetsich modelech beha android, obrazove jsou pry ok.

spectorcz
Registrace: 8/2012

Jackal

Se nechlubím je to stejná značka a problémy mohou být stejné. Třeba při cyklickém vypínání mě nebyl schopen na parabole nikdo poradit co s tím.Ani od Sony i skylinku jeden se vymlouval na druhého. :8)

rychling
Registrace: 2/2009

rychling:
To jako, že za vypínání TV může Skylink karta?? To jsou mi věci

TDHenry
Registrace: 3/2010

@rychling

AHA! To jakože Tvá 6 let stará telka s úplně jiným OS bude mít stejné problémy jako loňský model postavený na Androidu? Tomu snad ani sám nevěříš, raději nemluv, ať ze sebe neděláš ještě většího troubu...

Jackal

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra