![]() |
|
AV receiver, reproZdravim, nevlastni tu nekdo Denon AVR-x2200w? Zkusenosti, pripadne co k tomu za repro pro domaci kino, nejsem audiofil, nicmene at to hraje slusne a sedi to k tomu Denonu... |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: AV receiver, reproPokud nemáš možnost si je dlouhodoběji poslechnout ve svém poslechovém prostoru na kterém záleží ještě více než na zesilovači, pak jedině zvolit něco čím bys to aspoň nemusel zkazit. Za mě Dali, ale třeba i B@W, Tannoy, Mission atd.Pro začátek bych si ujasnil, jestli více posloucháš rock popř. něco jednoduššího, aby jsi se mohl rozhodnout pro stojanovky nebo podlahovky popř. 2 popř. 2,5-3 pásma. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: AV receiver, reproVýraz "at to hraje slušně" nestačí, máš to jenom na domácí kino, nebo hlavně na muziku, chceš nové, nebo použité, kolik repro-5.1, 7.2 atd a hlavně napiš cenovou relaci, jinak to celé nemá smysl...Hlavně nekupuj nějaké plastové sety na domácí kino, tím bys to celé "zazdil". Na aukru mají někdy krásné bedny a nemusíš utratit ani majlant. Zapoj int. rádiá, k tomu např. Kefíky Q35 z aukra za 8500 a máš muziku jako lusk...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: AV receiver, reprook, tak bude to zatim 5.0, ci 5.1 set s pripadnym rozsirenim v budoucnu pro atmos ci dts:x. filmy, rock, klasika, nejaky hrani pres xbox. K TV i k platnu. Hudba streamovana, ale i mp3 ci flac. Davam prednost podlahovym sloupum jako hlavnim. Poslechova mistnost clenita, obyvak, jidelni kout a jidelna v jednom cca 30m2, s tim ze obyvak je 3,5msiroky a 6m dlouhy, tzn pozorovaci a poslechova vzdalenost bude 4.5 az 6m. podlaha laminat bez koberce. K tomu Denonu se rozhoduji mezi Magnaty Supreme 1002 (ty si jdu poslechnout ke kamosovi dnes) a Klipsch rf-52 II, ktere mi doporucuje obchod s luxusni elektronikou...Doma si je nemam moznost poslechnout, leda koupit a po 14dnech vracet, coz s bednama je tezkopadna manipulace...Jako receiver vezmu asi ten Denon, pac na Audyssey jsou same superlativy, takze doufam ze si vse promeri a nastavi tak , aby to hralo luxusne. |
spectorcz
![]() |
|
RE: AV receiver, reproJa mám k Denonu 2105 tie Magnaty Supreme (5.1)a som veľmi spokojný. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: AV receiver, reproMám doma rec. Harman Kardon, k tomu podlahové Mission 5.1 a , miestnosť obklad drevo a hrá to nádherne. Počúvam rock.Takže ja som za Mission, JBL ale Magnat je tiež paráda. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: AV receiver, reproHoši bych chtěl si poslechnout jak Vám to hraje, gort ty sateliní repra u 5.1 ? Já si profi reprobedny upravuji a dám příklad : když rozhodíte bednu a profíci mají u výškového reproduktotu 8.ohmů kondenzátor 2,2uF 5OV tak slabota. No když ho vyměníte za 4,7uF 100V tak to je švihot. A to stačí, dál to nebudu rozebírat.![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: AV receiver, reproZajímavý nápad, posunout dělící kmitočet ve výhybce níž. Mám středovou Tannoy, která, mám pocit, ty slyšitelné výšky až tak moc neválí, nebo už je hůř slyším. Na starém Denonu AVR-1905 musím výšky trochu vyhulit, ale není to pořád ono. Zkusím to, i když kvalitní unipolární koďan nebude žádná láce. Dík za tip. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
CESko...buď té lásky k nám a opravdu to nerozebírej dál...![]() Víš alespoň, co se stane v obvodu střídavého proudu, když do něj dáš v serii kondenzátor s vyšší kapacitou? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: AV receiver, reproSnad ne Cernobyl.........![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
FOR-SaxonDěkujem za rady a kolik jsi Ty postavil repro-beden a ubastlil vyhýbek sám ? Neboj - plánků zapojení mám několik, vše to OK-super hraje: dvoupásmovky i třípásmovky a žádný NF konec jsem u ničeho nevypálil.![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: AV receiver, reproBorci, hlavne zadnej flame...po hubach si dejte v hospode kdyztak :) tady se bavime seriozne...je to vetsi investice, tak to chce trosku zapremyslet, posbirat pro i proti, udelat si zdravej usudek, pak to poslechnout a koupit. Nechci se hnat ze startu do nejakych vetsich neuvazencyh akci, je to domaci kino probuh, ne ponozky :))) |
spectorcz
![]() |
|
RE: AV receiver, reproDiskuznich for na tema Hifi domaciho kina je nekolik, ale urcite i mezi nami SAT postizenymi, se najdou hifisti se zkusenostma, jak co hraje atd.To bych rad, aby tu zaznelo... Lepsi tema jak Skylink, vs Freesat, vs Digi, furt dokola, no ne? Jeste si muzem zacit povidat o zenskych...nebo radsi ne. |
spectorcz
![]() |
|
spectorczno ja sa venujem aj sat technike asi 20rokov a aj hifi,tam je to podobne.Mal som vela zostáv a stále som chcel ísť vyššie.A myslím že koniec to nikdy mať nebude,ak tak v dno peňaženky![]() Mal som zostavy 5.1 potom 7.1 a aj tak som skončil pri 2.0,pre moje uši je to to najlepšie ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
vyber sihttp://reprosustavy-a-reproduktory.heureka.sk/f:12571:509072/vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeale ani jedny bedne s téj heuréky pre mňa nehrajú nehnevaj sa![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: AV receiver, reprou mňa hudobná nirvána začína tu:http://www.ketos.eu/dynaudio-confidence-c1-platinum-dyha-palisander-vysoky-lesk T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: AV receiver, reproTo len pre spestrenie![]() ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
No Saxon ZAPERLIL ! ! !Kolegové si prosím přečtěte zde ve vláknu, co """mistr SAXON""" - čas 14:39:48 napsal - FAKT NESKUTEČNÁ PERLA !!! Bavíme se stále o repro-bednách a NF zesilovačích . !!![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
CES.Kolego, to, co napíše Saxon, má vždycky hlavu a patu. To, co tady vybIeješ ty, nemá jedno, natož druhé. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
CES.Ty pořád píšeš jenom ty bláboly. Souvisle napsat větu je u tebe taky problém. Jo a nezapomeň si stěžovať. Blábolisto. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
bretah, Jánosík ?!?Tak mě napište - ODBORNĚ, jak u střídavého produ zjistíte polaritu - BORCI !!! Potom si na mě vyskakujte - když to objasníte !! A zase zde nesiřte !!![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: AV receiver, reprona zistenie nám stačí ☭. u slabších jedincov je výsledok ☠ .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: AV receiver, reproZa sebe řeknu, že už bych nové bedny nekupoval /anebo jo, ale to bych musel vytlačit min. 30litrů/. Opravdu se dají sehnat slušné bedny do 10tis, vtip je v tom, že hrají často lépe, než ty nové. Na ty špatné výšky, jak tady někdo spomínal, stačí vyměnit kondenzátory za kvalitní, nové, není třeba měnit hodnoty ve vyhýbce, ani se to nedoporučuje. Tohle platí hlavně pro ty české tesly, které nehrajou tak špatně /osobně mám rád ARS 844, samozřejmě po gen. vyhýbky/Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
CeskoTy mas pořad pocit, že zde můžeš ze sebe dělat jeste většího (nevhodné slovo)a než jsi nyní? Tak prosím, máš prostor. Neznáš z elektrotechniky ani naprosté základy. Čím jsi ve skutečnosti vyučen? Jsi-li vubec něčím vyučen...:-))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
CES.........ničemu se nediv,každý tady máme své ""chráněnce"" a funguje to,jinak každá vyhýbka se dá doladit podle vkusu soudruha,jen je třeba vzít zřetel na výkon ,jinak ten výškáč můžeš odpravit![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |