Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

AV receiver, repro

Zdravim, nevlastni tu nekdo Denon AVR-x2200w? Zkusenosti, pripadne co k tomu za repro pro domaci kino, nejsem audiofil, nicmene at to hraje slusne a sedi to k tomu Denonu...

spectorcz
Registrace: 8/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

Saxon

tvoje slovo tady má váhu,tak se přimlouvám,važ slova,snad nechceš někoho popravit,ať tomu rozumí,nebo ne ,hrát si může každý a může to i fungovat,v nejhorším si repro zničí R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tukan

Konečně rozumný názor a jasně s tebou souhlasím reproduktory TESLA a OK náhrada Tonsil, jo dost kvalita a na západě to kupovali - jo poznali . Jinak jsem to okukoval už za soudruhu rok 1915 - 1980, zapojení od Tesly a HI-FI klub Svazarmu - obchod v Praze ve Smečkách i ty od renomov. FI ze západu a poslouchal na v tu dobu na nej signál FM OE3. I to jsme - zapojení repro-beden na srazu Paraboláku probrali. No neshodli jsme se na motání tlumivky k BAS repro zda : vzduchovou nebo motanou na ferit. R^

CES
Registrace: 4/2007

pokud

máš dost mědi,tak ferit do toho netahej R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pierre

Na tema CES se s tebou bavit nechci. V dobrém slova smyslu. To budeme radeji řešit ovocné kompoty:-)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

no tak to byl pokus ode mě R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Zdravím po dlouhé době VIP s IQ kolegu, no hele - já bych do těch repro-beden nedal nic na HO-no,Ti borci z Hi-Fi klubu Svazarmu to opráskli od některé FI z USA a to jednoduché a kvalitní účinné zapojení s ferit tlumivkou. Otázka je proč tlumivku na feritu - 3x jsem to k basákum motal a fakt OK super basy. Potom jsem použil zapojení výškových repro a to měla Tesla lepší. Jinak kolega ""Sraxon"" vystupováním zde na webu Parabola, """ TVRDĚ POTVRZUJE MENTALITU JIHOČECHŮ "" , že výsířuji pro nic. !! PS : Bez Tonka to není ono. Buenos nočes.

R^

CES

RE: AV receiver, repro

Len to, ze tu bednu niekto navrhoval aj pre impendancne prispôsobenie a hlavne pre podla moznosti co najlinearnejsiu frekvencnu charakteristiku.
A CES si asi neuvedomuje, co spravi dvojnasobna kapacita v serii s vyskovym repro- mimo maleho impendancneho neprispôsobenia, vyrazne väcsi vykon do vyskaca, a pre posluch, ale podla mna pre nahluchlych: väcsi vykon na stredovyskach, co je pre mna neziaduce.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

to bych souhlasil,jenže každý jedinec chce zvuk,který se mu líbí,ne zvuk,který je podle měřáků správný,pak by nemusely být ani korekce na zesilovačích,stačilo by vše přesně vyrovnané a posluchači sežer to,je to z výroby přesné,navíc tady nejde pouze o akustickém měniči,ale taky o prostoru,kdo to má fungovat R^ :laughing: R^

pierrepetr

Kasr

On tohle vubec nezná, takže ho netrápí nějaké technické zákonitosti, je v podstatě šťastný člověk, jako každý blázen. Jen kdyby tu tyhle kraviny tak neprezentoval...:-)
Pokaždé mě to dostane, i když jsem u několikrát slíbil, že se na něj vyseru, tak to dodržím alespoň pro zbytek dneška. ;)

On Air!

Saxon

FOORR Kasr !!!

A kdo Ti to ""nakukal"", že to je zapojený do SERIE !! !! To jen tak oblbují výrobci nevědomé konzumenty - JE TI JASNO.!!! Já jsem to zde nepsal, že to mám zapojený do serie !! !! . Ty to taky tady žereš Saxonoj !! Jsou i jiná nekomerční zapojení. No moc o to nevíš tak nevyskaj !!! A dost konec to nemá fakt cenu zde to řešit pro ty co mají domá 1.pár bedem, já jich mám 6. - finito. :) :) :) R^

CES

Aj ja suhlasim s doladenim vyhybky, ale nie dvojnasobnu kapacitu v serii s vyskovym repro.

Kasr

CES: " když rozhodíte bednu a profíci mají u výškového reproduktotu 8.ohmů kondenzátor 2,2uF 5OV tak slabota. No když ho vyměníte za 4,7uF 100V tak to je švihot"
Tak ty si tych beden robil asi stovky- nenapisal si aky kondik- vo vyhybke ich môze byt niekolko, a ked u vyskaca spomenies iba jeden, tak ktory to môze asi byt??? A dufam, ze ten na 100V doda viac energie, ako ten na 50!!! A pripoj este veko od bojlera na lepsi signal! Rv :laughing: Rv

Kasr

CES - mám obavu, že tebe jednou ta elektrika zabije, páč zatím tu vystupuješ tak, žes už pár šoků utrpěl, jinak si to neumím vysvětlit ;)

lance
Registrace: 10/2008

HOŠI !!! !!!

To není všechno v knížkách o el. zapojeni a co tak, se dívejte do světa. A potom zapojení repro-beden v systému BI-AMP. - To mám taky. Co o tom víte ?? Nazdar . :))) :ogre: :)))

CES

Nezabije- ma vysoku obranyschopnost organizmu vôci urazu elektrickym prudom!
Aj ked jeho znalosti elektro su na bode mrazu. Ale to nevadi, ved aj vonku mrzme.

Kasr

CESko

Hele, dám ti ještě 20min. Začni něco o Bi-Amp, ať se něco dozvíme... :))

On Air!

Saxon

Bi- Amp: nevieme nic, spadli sme z visne.
Este skus lacnejsie: bi-wiring...

Kasr

jen ho nechte

,ať se bojí R^ :laughing: R^

pierrepetr

thxko

ses zblaznil?:)) jsem koukl zbezne na ty ketos a rikam si za 7300 nejsou spatny...no jo jenze Ecek!!! :)))... takze zase spadneme na zem

spectorcz

tak si kup

na aukru tesly,nebo za truhlářem a vyrobsi R^ :laughing: R^

pierrepetr

Debata úplně o ničem......každý máme jiný vkus, každému je příjemné něco jiného, každý máme jiný poslechový prostor, každý máme jiné uši......jestli někde v nějaké speciální poslechové místnosti uslyšíte, že něco hraje nádherně, neznamená to, že to stejně krásně bude hrát u vás doma.....!

Tondach
Registrace: 3/2004

Ja uz môzem kludne aj lacne repro so subwoferom k pc. Bohuzial. Dost poskodeny sluch. Iba kvôli tomu, ze nerad pouzivam ochranu proti hluku. Ale mp3 128kbps este od flac rozoznam. Uz si nedokazem vychutnat hudbu tak ako niekedy.

Kasr

tondach

tak to je samozrejmost...o tom zadna. Ale zkusenosti diskuteru jsou neocenitelne, byt jen jako inspirace. Pokud se to tu nezvrhne k zbytecnemu napadani jeden druheho.

spectorcz
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra