![]() |
|
AV receiver, reproZdravim, nevlastni tu nekdo Denon AVR-x2200w? Zkusenosti, pripadne co k tomu za repro pro domaci kino, nejsem audiofil, nicmene at to hraje slusne a sedi to k tomu Denonu... |
spectorcz
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 189 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
Saxontvoje slovo tady má váhu,tak se přimlouvám,važ slova,snad nechceš někoho popravit,ať tomu rozumí,nebo ne ,hrát si může každý a může to i fungovat,v nejhorším si repro zničí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
tukanKonečně rozumný názor a jasně s tebou souhlasím reproduktory TESLA a OK náhrada Tonsil, jo dost kvalita a na západě to kupovali - jo poznali . Jinak jsem to okukoval už za soudruhu rok 1915 - 1980, zapojení od Tesly a HI-FI klub Svazarmu - obchod v Praze ve Smečkách i ty od renomov. FI ze západu a poslouchal na v tu dobu na nej signál FM OE3. I to jsme - zapojení repro-beden na srazu Paraboláku probrali. No neshodli jsme se na motání tlumivky k BAS repro zda : vzduchovou nebo motanou na ferit.![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
pokudmáš dost mědi,tak ferit do toho netahej![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
PierreNa tema CES se s tebou bavit nechci. V dobrém slova smyslu. To budeme radeji řešit ovocné kompoty:-)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonno tak to byl pokus ode mě![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrZdravím po dlouhé době VIP s IQ kolegu, no hele - já bych do těch repro-beden nedal nic na HO-no,Ti borci z Hi-Fi klubu Svazarmu to opráskli od některé FI z USA a to jednoduché a kvalitní účinné zapojení s ferit tlumivkou. Otázka je proč tlumivku na feritu - 3x jsem to k basákum motal a fakt OK super basy. Potom jsem použil zapojení výškových repro a to měla Tesla lepší. Jinak kolega ""Sraxon"" vystupováním zde na webu Parabola, """ TVRDĚ POTVRZUJE MENTALITU JIHOČECHŮ "" , že výsířuji pro nic. !! PS : Bez Tonka to není ono. Buenos nočes.![]() |
CES
![]() |
|
RE: AV receiver, reproLen to, ze tu bednu niekto navrhoval aj pre impendancne prispôsobenie a hlavne pre podla moznosti co najlinearnejsiu frekvencnu charakteristiku.A CES si asi neuvedomuje, co spravi dvojnasobna kapacita v serii s vyskovym repro- mimo maleho impendancneho neprispôsobenia, vyrazne väcsi vykon do vyskaca, a pre posluch, ale podla mna pre nahluchlych: väcsi vykon na stredovyskach, co je pre mna neziaduce. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Kasrto bych souhlasil,jenže každý jedinec chce zvuk,který se mu líbí,ne zvuk,který je podle měřáků správný,pak by nemusely být ani korekce na zesilovačích,stačilo by vše přesně vyrovnané a posluchači sežer to,je to z výroby přesné,navíc tady nejde pouze o akustickém měniči,ale taky o prostoru,kdo to má fungovat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
KasrOn tohle vubec nezná, takže ho netrápí nějaké technické zákonitosti, je v podstatě šťastný člověk, jako každý blázen. Jen kdyby tu tyhle kraviny tak neprezentoval...:-)Pokaždé mě to dostane, i když jsem u několikrát slíbil, že se na něj vyseru, tak to dodržím alespoň pro zbytek dneška. ![]() On Air!
|
Saxon
![]() |
|
FOORR Kasr !!!A kdo Ti to ""nakukal"", že to je zapojený do SERIE !! !! To jen tak oblbují výrobci nevědomé konzumenty - JE TI JASNO.!!! Já jsem to zde nepsal, že to mám zapojený do serie !! !! . Ty to taky tady žereš Saxonoj !! Jsou i jiná nekomerční zapojení. No moc o to nevíš tak nevyskaj !!! A dost konec to nemá fakt cenu zde to řešit pro ty co mají domá 1.pár bedem, já jich mám 6. - finito.![]() ![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: AV receiver, reproAj ja suhlasim s doladenim vyhybky, ale nie dvojnasobnu kapacitu v serii s vyskovym repro. |
Kasr
![]() |
|
RE: AV receiver, reproCES: " když rozhodíte bednu a profíci mají u výškového reproduktotu 8.ohmů kondenzátor 2,2uF 5OV tak slabota. No když ho vyměníte za 4,7uF 100V tak to je švihot"Tak ty si tych beden robil asi stovky- nenapisal si aky kondik- vo vyhybke ich môze byt niekolko, a ked u vyskaca spomenies iba jeden, tak ktory to môze asi byt??? A dufam, ze ten na 100V doda viac energie, ako ten na 50!!! A pripoj este veko od bojlera na lepsi signal! ![]() ![]() ![]() |
Kasr
![]() |
|
RE: AV receiver, reproCES - mám obavu, že tebe jednou ta elektrika zabije, páč zatím tu vystupuješ tak, žes už pár šoků utrpěl, jinak si to neumím vysvětlit![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
HOŠI !!! !!!To není všechno v knížkách o el. zapojeni a co tak, se dívejte do světa. A potom zapojení repro-beden v systému BI-AMP. - To mám taky. Co o tom víte ?? Nazdar .![]() ![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: AV receiver, reproNezabije- ma vysoku obranyschopnost organizmu vôci urazu elektrickym prudom!Aj ked jeho znalosti elektro su na bode mrazu. Ale to nevadi, ved aj vonku mrzme. |
Kasr
![]() |
|
CESkoHele, dám ti ještě 20min. Začni něco o Bi-Amp, ať se něco dozvíme...![]() On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: AV receiver, reproBi- Amp: nevieme nic, spadli sme z visne.Este skus lacnejsie: bi-wiring... |
Kasr
![]() |
|
jen ho nechte,ať se bojí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
thxkoses zblaznil?:)) jsem koukl zbezne na ty ketos a rikam si za 7300 nejsou spatny...no jo jenze Ecek!!! :)))... takze zase spadneme na zem |
spectorcz
![]() |
|
tak si kupna aukru tesly,nebo za truhlářem a vyrobsi![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: AV receiver, reproDebata úplně o ničem......každý máme jiný vkus, každému je příjemné něco jiného, každý máme jiný poslechový prostor, každý máme jiné uši......jestli někde v nějaké speciální poslechové místnosti uslyšíte, že něco hraje nádherně, neznamená to, že to stejně krásně bude hrát u vás doma.....! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: AV receiver, reproJa uz môzem kludne aj lacne repro so subwoferom k pc. Bohuzial. Dost poskodeny sluch. Iba kvôli tomu, ze nerad pouzivam ochranu proti hluku. Ale mp3 128kbps este od flac rozoznam. Uz si nedokazem vychutnat hudbu tak ako niekedy. |
Kasr
![]() |
|
tondachtak to je samozrejmost...o tom zadna. Ale zkusenosti diskuteru jsou neocenitelne, byt jen jako inspirace. Pokud se to tu nezvrhne k zbytecnemu napadani jeden druheho. |
spectorcz
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |