Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Přechod ze SKYLINK na FREESAT

Freesat vysílá z družice THOR s pozicí O,8W. Chápu to dobře, že to 0,8 je odchylka od jižního směru na západ ? Natočil bych tedy parabolu téměř jižním směrem, na přijímači bych nastavil transpondér, na kterém vysílá ČT24 a zkoušel bych tuto stanici chytit. Nebo je v tom ještě nějaký fígl ? Prosím o radu, protože jsem si zakoupil pouze 2 karty s tím, že si instalaci provedu sám. ASTRU jsem také naladil sám a tak si myslím, že THOR naladím také :)

vortata
Registrace: 8/2014
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

vlček

Zbytečné. Ten člověk nemá úctu k nikomu a k ničemu. Rv Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

RE: Přechod ze SKYLINK na FREESAT

pierrepetr

Co tak aspoň tochu slušnosti a nechovat se ustavičně jak hulvát.
Víš vůbec co má velký vliv na vznik té stařecké ..., jak píšeš? Je to vlastně civilizační nemoc která v minulosti nebyla v takovém měřítku. Jak může někdo tvdit, že moudrost s věkem nepřichází. Tím pádem je podle tebe vlastně zbytečné vůbec chodit do školy, kde se každý naučí, číst, psát, počítat a mnoho dalšího. Ten kdo tvrdí, že věkem nezískává další vědomosti by se měl nad sebou zamyslet. Co se tak nad sebou zamyslet ty puberťáčku (dle tvého myšlení).

risposta
Registrace: 2/2012

no co se dá dělat

musím s pravdou ven,jsem d.e.m.e.n.t.n.í.,ničemu nerozumím,učit se už nebudu,je mě 85 roků,trošku úcty by to chtělo vy puberťáci,ale chápu vás R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tímto příspěvkem jsi svůj obraz nevylepšil. Chybí ti ta úcta a pokora. Nechtěl bych tě urazit, ale klidně bych mohl napsat, že je to jako házet perly sviním, ale ty bys to asi nepochopil. Blázna je třeba nechat si myslet, že on má pravdu. Doufám, že to ale není tvůj případ a těším se na další tvoje technické příspěvky, ale bez arogance. Měj se dobře.

vlcek
Registrace: 1/2009

vlčku

nic vylepšovat nechci,necháme to tak,kdo mě zná ví co jsem zač,já tě neznám,tak tě nebudu soudit,dělej to taky tak a nemusíš tady psát pouze kritiku na ostatní,pak se k tobě nalepí další přizdi.s.rá.č.i a je to hezkej bor.d.el R^ :laughing: R^

pierrepetr

..."negativní reakci každý jistě demokraticky přijme,pokud ne,chybu může hledat pouze u sebe"

elektrokol
Registrace: 8/2015

elektrokol

ano souhlasím se svým názorem,ale diskutovat se o tom dá i tak R^ :laughing: R^

pierrepetr

..fšem

kam jsme až přišli !!.. a parabola 0,8 W ??

ralp5
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra