![]() |
|
Dreambox editVážení,nejsem schopen editovat,program se připojí,vše vypadá jak má,ale při zadání stáhnout přehledy to ukazuje chybu,v přehledu hlášení-chybí service,složku na hdd mám vytvořenou,může mi někdo poradit-děkuji!ů![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Dreambox editPoužívej Dreamset, dreamboxedit co to vzala do parady Dream multimedia nestoji za mic |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Dreambox editU mě chodí jak z praku, nechápu problémy, jde jen o nastavení.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Dreambox editUž jsem ho vymazal a znovu stáhnul,pod složkou satelity není ani jeden,z xtrendu to furt ukazuje chybu při stahování,přitom se veškeré spojení ukáže OK,NĚCO NĚKDE CHYBÍ-NEVÍM CO!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Dreambox editAk pouzivas nejaky firewall,antivirak skus ich vypnut nachvilu. Aj tam mohlo nieco zblbnut.Ale tu chybu ti hlasi co? Samotny edit alebo system, teda windows, alebo ak chyba ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Dreambox editInak ak ti nieco zblblo na boxe skus obnovit nastavenia, dufam ze si obcas robis zalohu aj settingu aj samotneho img. Ked nepomoze naflashuj poslednu zalohu img, alebo uplne novy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@spykototo začalo robiť aj mne keď som prešiel na Win8,1 musel som nainštalovať Dreamset, v staršom PC kde mám ešte Win XP ide Dreamboxedit okZgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Dreambox editTakže,mám win7,chybu ukazuje dreambox edit,ale až při stahování přehledů-veškeré spojení je v pořádku,obnovit nastavení-bohužel hodně staré,v přehledu postupu to píše chybí services-ale co to je!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Dreambox edit@spykoDej vyhledat fastscan,pak to pujde Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Dreambox editEste mozes skontrolovat, ci mas ten dremboxedit nakonfigurovany na E2, tam kde sa to steluje.Jetam na vyber viac moznosti, ci nahodou.Nemas nejaky novy sietovy prvok doma, teda router atd?MAs pevnu ip adresu?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dreambox editprihlasovacie udaje jmeno:- heslo 2x root,porty 80/21, Profil: default, Ftp: pasivni, soubory s prehledy: /etc/ enigma2....![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Dreambox editProblem muze byt i v nastaveni cesty k souborum: Nastroje - moznostiDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Dreambox editNechápem,aký máte problém s DreamEditom,používam ho často,aj na WIN-XP a teraz na WIN-10,žiadny problém,tak ako je vyššie napísané,treba dať správne zadanie a hlavne potvrdiť že sa jedná o setting E2,OK?Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Dreambox editMladenci,píše to chybí-services,lamedb/soubory/ v xtrendu,zbytek je vše OK,skusím ještě ten fastskan-jedině jako plugin-neb ho nikde nevidím,musím vás opustit ,jdu krmit zedníky na stavbu-zatím všem děkuji!!!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Dreambox editspykoStáhni v pluginech fastscan,měl jsem ten samý problém. Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
spykotak zadaj v nastaveni, spravne umiestnenie lamedb. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Dreambox editano obcas program dreamboxedit podobnou chybu udela stava se to v pripade kdyz si upravujete setting primo v satelitnim prijimaci chybu ignorujte setting se vas stahne do nejakeho zvoleneho adresare proste pokracujte nahore na "otevrit" najdete si adresar kam se setting stahnul mel by jit takto rucne v programu normalne otevrit...samozrejme predpokladam ze v v dreamboxedit programu je nastaven spravny typ prijimace "moznostech" |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Dreambox editCože? Mipsel E2 ukládá vždy do adresáře etc/enigma2 a satellites.xml do etc/tuxbox a nic na tom nezmění manipulace se settingem v přijímači. pokud to není nějaká zmršená SH4. Problémy nastávají pouze při přehrávání u dreamboxeditu !! Používejte DreamSet, ten nikdy nezklame. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Dreambox editzrovna neco takove jsem resil na VU SOLO2 tento tyden clovek si vytvoril svoje prehledy (oblibene) trvalo m to 3 dny nicim jsem to nestahnul ani dreamboxedit ktery vyhodil chybu ani dreamset z tech jeho oblibenych tam byl jenom jeden prehled nakonec jsem to rucne zalohoval pres FTP po nahrati noveho firmware a opetovnem prehrati tam samozrejme byl jenom ten jeden prehled tak jsem to musel udelat rucne z nejakych duvodu chybela zavislost mezi bouquets.tv a jeho userbouquet |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Dreambox editCo riesite, ked zadate spravne udaje, vratane umiestnenia musi fungovat jak dreamset aj dreamboxedit. A je jedno, ci mipsel, sh4... |
Kasr
![]() |
|
RE: Dreambox editTakže nic,ať robim cokoliv nejede,má ten dreamset aspoň češtinu,stahnutý je ale v němčině,už na to nemám nervy!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Dreambox editDreamset neviem, pouzivam en verziu, lebo mi to nevadi, ale dreamboxedit som si vsimol, ze mam v cestine, ale nepamätam sa, ci som doinstalovaval, alebo bola uz priamo. |
Kasr
![]() |
|
RE: Dreambox editDreamset je asi len v angličtine, ale na to stačia základy![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Dreambox editNo rusky by problém nebyl,ale v 60r. anglicky,nebo německy?-lidi mějte rozum,už tak po mě chtějí abych udělal řidičák-to zas bude,k tématu-mohl by mi prosím někdo poslat do schránky aspoň skylink+smart hd+,pujde to vůbec stáhnout na fleš a vložit do stroje?mám den blbec-pc nenačíta adresu,každých 15min.to musím obnovit,či sem někoho zabil nebo co!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Dreambox editNemas moznost v pluginoch stiahnut niejaky setting? |
Kasr
![]() |
|
RE: Dreambox editUž jsem v pluginech stáhnul 2setingy 23.5,19.2,13,28.2e,blindscan,editor se rozjede-všechno najede,jen to nestáhne satelity-žádné-chyba přenosu,přitom se bez problému připojí i adresa +jmeno ,heslo -vše OK,ODINSTAL-INSTAL-stejné,teď to píše chybí satelite.a nějaká přípona!,fuj!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |