![]() |
|
LCD TV - svislý pruhDobrý den,dovolím si požádat o radu. Mám asi 10 let LCD TV od LG. Uprostřed obrazky se objevil svislý černý pruh přes celou výšku obrazovky. Je tlustý cca 3 mm. Je na obrazovce stále. Občas se zabarví fialově. Jde mi o to, zda se vyplatí oprava, nebo by se mohlo jednat o vadu obrazovky, která vyžaduje její kompletní výměnu a vyplatí se koupit nová TV.Zde na foru jsem našel něco o tomto problémů u plazmových TV a tam se prý jedná o nějaké vypálení... Díky za reakce. |
Burns
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 18 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: LCD TV - svislý pruhto Villar: To tahle nejde. Je tam interní HDD, ze kterého ty nahrávky nejdou přehrát jinam. Můžeš jenom nahrávat na interní HDD, a pak smazat. Však se bez toho obejdou.Koupíme něco nového do 15 tisíc už jenom kvůli té spotřebě se to asi vyplatí. |
Burns
![]() |
|
RE: LCD TV - svislý pruhna Alze?Tam není nikdy nic levného vždy najdu x eshopu levnějších.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: LCD TV - svislý pruhi když chapu že reklamu mají chytlavou :) |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: LCD TV - svislý pruhChytlavou reklamu? Jak vidím toho zelenýho kr..la tak opravdu chytím. Už díky této reklamě si tam NIKDY nic nekoupím. |
elektrokol
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: LCD TV - svislý pruhto tompr: Netvrdím, že na Alze. Tam jsem se rozhlížel. Mají široký výběr T. |
Burns
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |