Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

pošta pro tebe - originál vs cz

No nejsem příliš velký milovník reality pořadů, ale dnes večer jsem zabrouzdal na italský kanál Canale 5 který vysílal již 16 rokem pořad Pošta pro tebe, v originále Cè posta per te. Ano, mozna ne kazdy ví, že tento formát koupila CT od italské Mediaset. Českou verzi jsrm viděl asi 3x, tu italskou sleduji častěji. Říkal jsem si, jak obě verze si jsou odlišné. Zatimco v české jde o jakousi talk show okořeněnou nějakou tou povidkou ze života, italská je opravdu velmi emotivní až sám jsem měl problém udržet slzu. Navíc v každém díle vystupuje jako host mezinárodní celebrita která ještě více umocni zážitek z tohoto pořadu. No sami posuďte kdo všechno byl v Poště: Jean Claude Van Damme, Maradona, Sophia Loren, Gerard Depardieu, Mariah Carey, Nicole Kidman, Ornella Muti, Kevin Costner, Julia Roberts, Antonio Banderas, Chuck Norris, David Beckham, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Andy Garcia, Patrick Dempsey, Charlize Theron, Orlando Bloom, Sean Penn, Matthew McConaughey a dnes vecer Chris Hemsworth... jsou to skutečně velká jména za určitě velké peníze, ale já se ptám, má smysl, aby jakákoliv televize kupovala licenci na určitý formát který je ve finále úplně jiný než originál? Ma smysl aby česká tv vysilala pořad který má diváka dojmout a překvapit a nakonec z něj udělá diskusní pořad bez emocí, bez překvapení... a v neposlední řadě má český poplatník koncesionářských poplatků právo na kvalitní a příjemnou podívanou stejně jako divák jiné země?

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pošta pro tebe - originál vs cz

Dolly Buster a Pamela Ansderson ? Nic proti Vašemu vkusu pánové, ale tyhlety dvě "dámy" by tomu opravdu nasadily korunu. Hlavně ta plastická panenka Dolly. Rv

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

No Dolly ke kapitola sama o sobě, tu jsem v Itálii nikdy v žádné show neviděl. Ale Pamela uváděla někdy kolem roce 2000 Kolo štěstí, každý všední den na kanálu Rete 4. Byla aji pěkná, co si tak pamatuju.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Tekapo: uvedomujes si, že jsi urazil minimálně 60milonu lidí... ja jsem nikdy nekomentoval intaligenci čecha nebo němce ci francouze. Spíš, to co jsi napsal, vypovídá něco o Tvé inteligenci anebo ksi to napsal účelově, aby jsi urazil. Že se nestydis, chtěl bych Ti vidět do obličeje, jak vypadá člověk Tvého ražení... pocitej s tim, že dám vědět redakci. Tímto s Tebou končím jakoukoli diskusi.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Dej vědět redakci, taky jsme měli takovou dobu, kdy za vyjádření vlastního názoru (nic jiného jsem neudělal) jistí lidé dávali vědět jiným lidem... V Itálii je to zřejmě dodnes - to taky potvrzuje můj předchozí příspěvek.

tekapo
Registrace: 1/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra