Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Muzika cs skylink

Prosím o radu, mám skylink a dva přijímače nový gosat a starší, na tom starém mi Muzika cs jde a na novém to pise služba neznáma.poraďte mi prosim.Děkuji

jans
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Muzika cs skylink

Muzika CS vysiela vo formáte MPEG-4.
Programy vysielané vo formátu SD / MPEG-4 sú dostupné iba pre majiteľov novších HD prijímačov.

Nibiru
Registrace: 3/2008

@ Re

Oba jsou HD

jans

máš správné parametry programu v tom přístroji co to to nejde ?
měnili se parametry a na starých TP vysílánu ukončeno https://www.parabola.cz/clanky/5683/skylink-kino-cs-muzika-cs-a-doku-cs-na-novem-transponderu/

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

@Wozi

to je STB skylink ready tak předpokládám, že se ladí automaticky

jans

re:jans

no to tak si myslím že asi ne i když tak se mrkni na parametry toho transpordéru na kterým to nejde a porovnej s aktuálním TP co to na něm jde a uvidíš

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi

re: jans

Skylink ready znamená bezproblémový příjem signálu a bezchybná spolupráce satelitního přijímače s dekódovací kartou. Myslím že to neznamená že se sám ladí a při změně parametrů vše napraví.To dělá funkce FastScan jestli se nemýlím.

Wozi

Moc si toho nenapsal. Kde ti to nejde na GO SAT 7056 nebo na 7060? Pises sice na starem, ze ti to jde, ale to muze byt klidne GO SAT 7055. Nepises zda mas navoleno v menu v prijimaci funkci Fastscan pro automatickou zmenu seznamu programu. Nemas nahodou ten Muzika CS ve favoritnim seznamu FAV1? To by pak vysvětlovalo proc ti to nejde. Ta nova pozice bude v hlavnim seznamu pokud mas aktivni funkci Fastscan seznamu programu a budes muset si to presunout do favoritního seznamu pokud jej využíváš kvůli jinému poradi programu v seznamu nez je to v seznamu Fastscan, který si si sestavil sam podle sebe.

HYPER
Registrace: 11/2010

@jans

pokud ti o píše "služba neznámá",tak to znamená (podle mne),že máš v příjimači starou frekvencikde se již v mpeg2 nevysílá. Musica CS se přestěhovala(a i tostatní) na novou frekvenci a v nové normě mpeg4... :8)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

***pardon

pochopitelně né v nové "normě",ale v novém formátu mpeg4. To mi docela "ulítlo a tak sa omlouvám...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Měl jsem stejný problém ,ale na jiném přijímači ! Když se podíváš na info (i) daného programu, tak u CAS (kodování) nic nebude - chybí Irdeto ! Řešení je prosté : vymazat program Muzika a naladit znova . . . :)

m.night
Registrace: 3/2006

m.night

presne to zabralo aj u mňa ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@ Re

Díky moc všem, udělal jsem ruční Fast scan a už to bezi,ale Favoritni jsou v háji

jans

Celý FasScan je pochybný, podľa mojich skúseností ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra