![]() |
|
Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořadůDobrý den poradíte mi jak streamovat/přehrát pořady nahrané na satu ferguson arriva 253 combo.Stačí když mi napíšete jak se jmenuje ten program který to zvládne.Děkuji |
metalista
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořad...Power Director |
pizzman
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253Děkuji moc |
metalista
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořadůDoufám že to bude jelikož to nepřehraje ani VLC a DVR Converter |
metalista
![]() |
|
pizzman,prosímtě ten Power Director,nepřehraje náhodou i nahrávky nahrané ze Skylinku na nelinuxových přístrojích? |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořadnejde to neznáš nějaký jiný? |
metalista
![]() |
|
No právě neznám,ale na nelinuxovém přístroji to asi nepůjde |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořadŠkoda ale na serveru DigiZone jsem četl že je možné přehrát nahrané pořady na tomto přijímači v PC. http://www.digizone.cz/clanky/ferguson-ariva-253-combo-klon-modelu-252-rozsireny-o-kabelovou-tv-bez-navyseni/ |
metalista
![]() |
|
Ale při použití FAT32--se to rozdělí na soubory a s těmi to jde editovat a údajně přehrávat. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořad...Jestli máš nahrávky ve formátu .dvr, tak to umělo Haenlein DVR Studio. Jinak při použití alternativního softwaru a ICE karty, by se to mělo chovat jako linuxový přijímač a nahrávat nezakódovaně, i když segmentovaně i na NTFS. Například Openbox S3 to tak dělá i s firemním softwarem. Kdysi jsem to řešil, u Arivy 200, cryptoworks adapterem, ale nevím, který zvládne dnešní vysoké SR. Segmentovaný záznam binárně spojíš v příkazové konzoli, bez ztráty několika frame ve spojení. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořad...Haenlein DVR-Studio HD 4.02.02 nabízí převod z různých Ariv(nejbližší 153) a možnost vypálení nahrávky na DVD. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořadZkoušel jsem i tohle ale ani to nejde.Funguje mi pouze ČT24 a RTL.Kartu si sdílím mezi přijímači |
metalista
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořadNeznáte spíš nějaký program který to dokáže rozkodovat je to ve formatu .ts a nefunguje ani zvuk a obraz jen to ukazuje čas. |
metalista
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořada neznáte třeba nějaký program do pc který dokáže streamovat tyto nahrávky z arivy do pc?Vím že pro smartphony takový je.Nebo mi poraďte jak streamovat obraz z LG Smart tv do pc ale to asi nepujde. |
metalista
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořad...To DVR - Studio funguje. Nahrávky ARTE HD v .ts(.dvr) se 4 zvukovými stopami,pořízené na A 102E pak na PC v nezměněné kvalitě přehrávám(stříhám,vypaluju).Pokud bys chtěl posílat stream z PC do Arivy,tak to jde z VLC do My IPTV. Z Arivy do zařízení s Androidem(ne do PC!) jde posílat stream přes apku Big2Small .Jinak ti nedokážu pomoct. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořad....ts formát normálně hraje VLC player i MPC-HC. Jestli sdílíš Irdeto, tak to je zakryptované. Proto jsem uvedl ICE kartu, která překládá irdeto do cryptoworksu, a z toho už jde záznam zpracovat. Proto Ti jdou jen FTA programy. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořada je nějaká možnost třeba streamování obshahu do pc třeba pomocí big2small že bych to nahrál bandicamem. |
metalista
![]() |
|
RE:ArrivaA není třeba nějaký program který to dokáže rozkodovat jako u arivy 153combo? |
metalista
![]() |
|
RE: Ferguson arriva 253 Combo-Přehrávání pořadPsal jsem na skylink a tam mi řekli že programy na to prý existují ale oni je neznají a jediné co mi poslali byl odkaz na tento příspěk na foru tak nevím co mám dělat |
metalista
![]() |
|
![]() |