Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

DVD Rekordér Panasonic DMR-EH57

zdarec všichni nemáte někdo doma tento stroj "DVD Rekordér Panasonic DMR-EH57" , děkuji za odpověďi

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVD Rekordér Panasonic DMR-EH57

nemám :((

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

RE:DVD Rekordér Panasonic DMR-EH57

Máme,co potřebuješ?

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Dvd Rekorder Panasonic DMR- EH57

Mal som tento stroj, do piatich rokov odisla mechanika, je to srot, nekupovat....

pharao
Registrace: 5/2012

skohy

prosím tě nevíš náhodou jaký typ HDD je tam vložený myslím jestli 3,5" nebo 2,5" a jestli SATA nebo IDE , kapacita mě nezajíma díky

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC

bbitom

děda ho má a odešel HDD nebydlím poblíž abych se tam jel podívat a rozebrat ho , když už tam pojedu tak s novým HDD , cesta mě vyjde jako HDD

bbitom

Myslím že Hitachi 3,5.Nechce se mi ho rozdělávat ale když jsem ho dával před 4 mi lety opravovat (i když oprava stála cca. 3500) Stále fčí jak hodinky a nahrává nesrovntelně lépe než všechny jemu podobné nové modely ale bacha mají tam ochranu proti výměně tzn. že doma nic nenabastlíš pokud nebudeš mít instalační cd.Disk se nepřipojí pouze aut.servis :( .Dělal mi to nějakej pražskej servis (dohledal bych kterej) jedinej mne nevyhodil každej řekl at´to hodím do koše a koupím novej,no jo jenže ten novej nahrává na prd co jsem zkoušel nový řady.Pouze jsem doma zbastlil výměnu vypalovačky z jinýho modelu ta inst.cd nepotřebuje a chytla se a fachá

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

tak o instalačním CD jsem ještě neslyšel , akorát továrko to je mi jasné

bbitom

Tak to zkus,já neuspěl a ležel jsem v těch forech kde to řešej docela dlouho.Jsou toho nekonečný zkazky a tom jak to všem nefungovalo a jak se to řešilo.Nahradit jiným lze pouze když máš instalko proto je ten servis tak drahej.

skohy

skohy

má pravdu,doma to nevyměníš,nejde o instalační CD,ale o instalační ovladač R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

a nemáte někdo ten instalační ovladač ????

bbitom

našel jsem jen na DMR-EH69

bbitom

U mne v SONY HDD/DVD rekordéru RDR HXD850 odešel HDD 160 GB. K výměně a naformátování nového disku je nutno mít servisní dálkový ovládač. Po vložení nového disku se musí na servisním ovládači stisknout po sobě tlačítka ECC a P.Run.
V servisu chtěli za to stisknutí dvou tlačítek (disk už jsem měl vyměněný) nekřesťanské peníze.
Řešil jsem to tak, že jsem koupil univerzální ovládač Logitech Harmony 515. S technickou podporou Logitech jsem přes e-maily dohodl, že mi k běžnému ovládači pro tento rekordér doplnili do databáze ty dva potřebné povely. Pak již nebyl problém.
Jen doplním, že v databázi Logitech jsou uloženy povely DO snad pro všechny existující přístroje. Stačí jen najít typ a stáhnout do Harmony příslušné povely(do typu 515 může být vloženo současně až 5 ovládačů). Nyní, pokud někomu ze známých odejde ovládač, tak stáhnu pro jeho přístroj povely a pak mu je překopíruji do nějakého levného univerzálního ovládače - např. z LIDLU).
Píšu to jen pro inspiraci, tvůj problém s Panasonic to neřeší.

Standa3
Registrace: 1/2006

Já byl přímo na Panasonicu a nestačil jsem se divit , zaprvé mi řekli že nejde zvýšit kapacitu HDD i kdybych měl sto instalačních programu a za druhé se daný typ HDD musí objednat přímo z japonska už se softwarem za brutální peníze , no ať si všechny panasoniky strčí někam

bbitom

Já mám zkušenost s EH-55, ale bude to určitě stejný. Už to tady bylo naznačený. Ono ani tak nejde o znemožnění výměny, ale o to, že na tom disku má přístroj uložený nastavení, bez kterýho prostě nenajede. Já měl tu kliku, že jsem měl ty přístroje doma 2. Koupil jsem nový disk a naklonoval z funkčního přístroje. Přístroj pak normálně ožil. Vzal jsem schválně disk větší, naklonoval na něj ten funkční. Přístroj se opět rozjel, ale větší kapacitu nevyužil. Na nějakém fóru jsem to už popisoval, paj jsem byl osloven nešťastníkem, který o disk přišel a povedlo se naklonovat disk na dálku. Posílal jsem první nebo poslední (to už si nepamatuji) 2GB dat z disku.

Felixbejk
Registrace: 10/2008

Felixbejk

Mne na EH-65 odišla pred rokom DVD mechanika. Skúšal som hľadať na Nete, či sa nedá nahradiť, ale nedopátral som sa rozumného kladného vyjadrenia. Tak som kúpil cez inzerát druhý EH-65. Ale ak by sa dala spojazdniť/vymeniť DVD mechanika na tom predošlom, tak by som ešte skúsil. Nemáš s týmto nejakú skúsenosť ?

Frank11
Registrace: 2/2009

DVD mechanika mi taky jednou odešla, ale bylo to asi 14 dní před koncem záruky, takže řešení bylo jednoduchý. Vyměněná zatím drží, krom toho, že co 1/2 roku musím vyčistit unašeč, jinak se medium při rozjíždění a brždění protáčí.

Felixbejk
Registrace: 10/2008

Frank11

panasonic to má za strašný prachy a nejde tam dát nic jinýho,LG používá normální PC mechaniku,výměna dnes za pár šupů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra