![]() |
|
Jak naladit Eurosport 1 CZJak mám prosím naladit skylink Eurosport 1 v CZ na humax irhd 5100s?Astra 23,5, 12109 H, FEC 3/4, SR 27500, DVB-S2. Naladí se jen Eurosport 2, Eurosport 1 není česky. Jak jinak ho mám naladit? Nebo se někde dá stáhnout nějaký software, který tam nahraju a budou už naladěné? |
Dysiew
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Jak naladit Eurosport 1 CZPřepnout si audio na CZ stopu.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Jak naladit Eurosport 1 CZPřepni si audio stopu,nic ladit nemusíš.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Jak naladit Eurosport 1 CZked neni česky,tak si prepni zvukovú stopu,alebo si zavolaj technika,ked to sam nedokážeš!!!!AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: Jak naladit Eurosport 1 CZMENU -nastavení -předvolby -zvuk.Pak nastav položku "Dig.zvuk.výstup" na STEREO.Prioritní zvuk pak bude automaticky zvolen "Czech".Nyní máš určitě nastaven "Multi kanal" a proto Ti Humax vždy zvolí angličtinu v AC3.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
zvuk EurosportPrávě sleduji Eurosport přes FreeSat s zvuk jinak dobrý a bez vady právě nyní občas vypadává, jde chvíli Č, chvíli A. Asi je tam krpa, nebo s tím něco vyvádějí či vylepšují. Jinak si nastav na přijímači v menu češtinu.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Jak naladit Eurosport 1 CZV uplynulé čtvrt hodině zlobí český zvuk na ESP u Sklylinku.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Jak naladit Eurosport 1 CZA já se s tím tak dlouho drbu, ono jen stačí přepnout zvuk. Když ostatní šly česky, tak mě to nenapadlo.Dokonce jsem už mezitím obnovil nastavení, naladil znova a vše seřadil babičce tak, jak původně měla... ![]() |
Dysiew
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
DysiewTěmto problémům se vyhneš, když v nastavení stb dáš upřednostnit češtinu. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
chtěl bych míttakovou babičku,kterou zajímá Eurosport.... |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
![]() |