Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Zásuvka TV/SAT/R

Dobrý den
mam televizi samsung se sat. tunerem parabola 4 družice antena na pozemní vysílání a toto sloučeno pomocí EMP P.164-TW. Signál na vstupu vynikající. V obýváku na opětovné rozdělení signálu zásuvka satelitní BlueLine SAT 1.01. Satelitní vysílání na všechny družice v pohodě, když však v televizi přepnu na vysílání pozemní (anténa) nefungují programy mux 55 a 58. když však odpojím v zásuvce satelitní připojení programy z těchto muxů začnou hrát signál vynikající. Po připojení F kon. satelitního zpět do zásuvky signál opět vypadne na nulu a v automatické diagnoze se objeví úroveň bit. chyby na maximum. Je problém v té zásuvce nebo v televizi.

vojtalojza
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

Vyřešeno

Děkuji koupil jsem tu horní propust , napojil na 23,5 konvertor před slučovačem. Po přepnutí z této družice na pozemák vše v perfektní kvalitě, vrátil jsem i 19,2 a vše funguje jak by mělo. Děkuji za radu s tou propustí ;) .

vojtalojza

a za disecs

to nešlo dát?? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nešlo s tímto diseqem

Jak jsem psal mam EMP P-164-TW , ten rovnou slučuje i DVB. Šlo by to určitě kdybych připojil samostatný diseq 4 pozice bez slučovače DVB za něj napojil propust a pak slučovač SAT a DVB. Díky za názor ;)

vojtalojza

vojtalojza

špatně čtu ,promiň R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra