Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

ORF DIGITAL-SAT-Karte

Dobrý den, mám novou ORF kartu IRDETO. Vložil jsem ji do modulu IRDETO od Skylinku a stále se mi jí nedaří aktivovat. Máte s tím někdo zkušenost? Dělám něco špatně?

hadrak
Registrace: 2/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE:ORF DIGITAL-SAT-Karte

Já jí mám strčenou do modulu CRYPTOWORKS a funguje mi.

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012

RE: ORF DIGITAL-SAT-Karte

A mas tu kartu spravne zastrčenou v modulu? Cipem smerem dozadu a musíš na nej se divat při zasunuti karty do modulu. Uz jsem videl i kartu zasunutou spatne, sice cipem nahoru, ale cip byl na kraji sterbiny ctecky karet. Ta karta je hybridního typu ICE(Cryptoworks/Irdeto) nebo ciste Irdeto?

HYPER
Registrace: 11/2010

@hadrak

Hmm udelal si chybu, protoze si v tom modulu urcite drive pouzil kartu Skylink ... pak jiz kartu ORF pouzit nelze, musis ji dat do noveho nepouziteho (!) modulu Irdeto. U cryptoworks modulu zadne omezeni neni a lze pouzit moduly ve kterych byly provozovany i karty Skylink.

koudelka
Registrace: 4/2009

Díky všem

Speciálně koudelkovi, pořídím tedy i nový modul...

hadrak

s novým modulem

to funguje...

hadrak

Koudelka

To co je za blbost? Tiez som mal taky pripad, ze si chcel zakaznik obcas vymenit karty orf a skylink v module. Najskor orf isla super, po zamene so skylink uz nesla. Pomohla zamena za stary crw modul. Tv samsung. Nakoniec to vyriesil dvomi tv.

satan
Registrace: 1/2006

satan

ale kde je chyba?? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@hadrak, fakt jsi udělal chybu a to, že sis prvně vůbec pořizoval nějakou kartu Skylink, pro něhož pracuje malej tlustej handicapovavej frantík s tenkým pindíkem, který si rád vyžívá v tom, že může pomocí jednoho PC manipulovat se dvěmi milióny lidí, navíc ho to baví a ještě se pak může ukazovat se svými rozumy.

Sis ten návod k tomu modulu mohl přečíst pořádně. To tam nepsali, že po jakémsi skylink už nemůže ORF?!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@satan

No ty veci jsou trochu slozitejsi. Pro ORF si ma spravne zakaznik koupit modul certifikovany TUV (bezne prodavany v AT), to ze to jde s nasimi nepouzitymi moduly irdeto je vlastne bonus. Ano ten zly Skylink muze i za to, ze je malo snehu a ze se uplne stejne chovaji i karty UPC!

koudelka

tak ještě jedna zpráva

Pořídil jsem modul certifikovaný pro ORF přímo v AT. Vše funguje, ale Skylink v něm pak spustit nejde...
To jen pro Vaše info.

hadrak

Koudelka

Pokial karta nieje parovana s modulom, tak ten pravy dovod nechapem. Na skylink som nenadaval. Ze nieje sneh som len rad, aspon sa da chodit aj po strechach a lepsie po cestach.

satan
Registrace: 1/2006

Žádný skřet z UPC tady nevyskakuje jak jsou věci složitější a jak jsou jeho zákazníci blbci, když si sami kupují CAMy příslušného kód. systému karty a přitom nevědí jak je používat.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@satan

Proste to ber jako fakt, je cela rada zpusobu jak toho dosahnout, nicmene ty veci nejsou a nemuzou byt z bezpecnostich duvodu public. V AT se nabizi cela rada modulu TUV, co jsem zkousel tak ty jely s kartou skylink, ale jako panenske. Rozhodne doporucuji nezkouset karty ruznych operatoru v modulech/ cert. prijimacich pro ktere neni toto zarizeni urceno.

koudelka

Tomik535

A v čem se vyžíváte Vy pane je nám už všem jasné. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

http://de.weluma.com/suche/?q=Irdeto%20Ci%20Modul%20Orf&campid=5337771376&gclid=CIG6qIqe18oCFUrlwgodC5IOwA

JardaD
Registrace: 7/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra