, sekce: Příjem DVB-T |
|
DVB-T a antánaDobrý den všem odborníkům , mám dotaz na příjem DVB-T Slovenských programu ve Slezsku pokud je lze chytat a pak druhá otázka zda-li existuje anténa společně vertikální s horizontální dneska řečeno 2v1 díky za odpovědi bez narážek jsem laik |
JackBauer
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 44 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
|
|
RE: DVB-T a antánaPěkně ses projevil Jacku........zkus to jinde....Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
JackBauerKaždý sa Ti snaží poradiť a Ty takto reaguješ. Dúfam, že sa Ti už nikto neozve.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 710 |
|
|
JackBauerČo sa tu rozčuluješ, nemáš šajnu o DVB-T príjme a tu upozorňuješ niekoho, veď ani nevieš čo je polarizácia.Čo si čakal, že niekto príde k Tebe s nejakou anténou a odskúša Ti to. Veď chlapci sa Ti tu snažia poradiť, už Ti tu napísali všetko a nestačí?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
petersk a kamil k4umíte pochopit že na satelit kašlu satelit mám a je na ho vno , základen vlákna je DVB-T ze slovenska a nic víc nechci |
JackBauer
|
|
RE: DVB-T a antánaAno sme to schopný pochopiť, len Ty nejako nechceš pochopiť čo Ti tu všetci píšu a dobre.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
JackBauerInáč keď máš satelit tak tam máš všetky programy čo je v slovenskom DVB-T.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
peterskprosím tě nemluv už , začínám pochybovat o tvoje inteligenci |
JackBauer
|
|
@JackBauer... nejdříve si dej ledovou sprchu a pak přestaň tady urážet borce,kteří ti chtěli poradit. Když pořád nechápeš,tak už nepiš a neurážej.Howno tomu rozumíš a nemáš o dané problematice ani páru.Tak si najdi profíka,který se ti provede tvoje nesmyslné požadavky _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
jamess96ja si mám myslet že mi někdo poradí že si mám dát satelit a to má být jako ráda ??? , to není rada to je ultimátní tupost |
JackBauer
|
|
@JackBauerJackBauer: Takovému primitivovi jako seš ty mohu jenom popřát, aby zde dostal co nejvíc rad na zakoupení nesmyslů a pak mu nehrálo nic, což je na 99% reálný scénářVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: DVB-T a antánaurčitě raději si dám satelit a budu platit poplatky ne (jsem pako nebo co) , nejsi náhodou deahler od satelitních platforem |
JackBauer
|
|
@JackBauerco si myslíš,je tvá věc. Ale měl bys mít více ůcty k lidem,co se ti snaží poradit nééé tady vyskakovat. Už jen tvá věta -cituji: zda-li existuje anténa společně vertikální s horizontální dneska řečeno 2v1 to svědčí o tom,že nemáš přehled a ani logicky neumíš uvažovat. To je to samé,jako bys chtěl po autě,aby dovedlo i létat. Ale bohužel.Tak si to vyzkoušej stejně jako ostatní a nebo si nechej ten satelit ... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: DVB-T a antánacením si rad od těch kdo mi dal radu přímo v DVB-T a děkuji jim hned na jaře se tím budu zabývat a kdo radil typu satelit , stream anebo něco jiného tak jste L O P A T Y |
JackBauer
|
|
RE: DVB-T a antánaKdyž nemáš na zaplacení firmy ty kolenovrte, tak šoupej nohama a čum z okna.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
jamess96zaprvé skutečně existuje 2v1 anténa je dokonce na webu společně V+H za cenu 600kč , a za druhé nejsem zvědavy za rady jiné než týkající se DVB-T , vy se raději zdržte komentářů OK rozumíme si už |
JackBauer
|
|
@JackBauer...celý ůnor bude "teplý" jako na jaře,tak začni klidně hned. s těma lopatama-to si teda borec.Neumíš si poradit sám ani nic vyzkoušet a ti,co ti tady radí jsou u tebe lopaty?_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: DVB-T a antánaAdmin zamkni vlakno je to tu zbytocne |
katus
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 59 |
|
|
JackBauerO mojej inteligencii sa môžme baviť, určite je vyššia ako Tvoja. Čítaj čo Ti tu všetci píšu a rozmýšlaj.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskklídek. vždyť o nic nejde... nenech se vyprovokovat ...Měj sa! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: DVB-T a antánajá mám tuhle http://www.omko.cz/antena-alcad-mx-046-lte-dvb-t/ +kanálový zesík a jede to ale u tebe nevím existuje ještě delší má dva metry ale takhle radit to opravdu nejde chtělo by to zkusit s nějakou anténou s třeba širokopásmovým zesíkem dát na vertikál a zkusit chytit signál z Krížavy pokud by jsi měl nějaký signál tak by neměl být problém kvalitní anténou třeba alcadkou i tou větší včetně kanálovýho zesíku to zprovoznit ale na nějakou anténu 2v1 na to zapomeň já nejsem profík jen takový nadšenec ale to je jedinná rada jak to zkusit jinak opravdu profíka z měřákem a ten ti řekne jde nejde něco mu zaplatíš a máš jistotu.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 005 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|