![]() |
|
držák LNB - lepeníMá cenu lepit držák? Bude to držet? Nebo prodávají náhradní držák? Nejradši bych to zkusil přilepit, dobrým lepidlem by to mohlo držet. Díky za rady.http://imgWorld.cz/s3/oP8NAluNjR.jpg |
spartann
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: držák LNB - lepeníLze koupit jako nahradni dil, stoji pak korun. Tohle rozume slepit nejde. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: držák LNB - lepeníhttp://www.nej-ceny.cz/421388/nahradni-uchyt-konvertoru-cerny.html?utm_source=adwords-pla&utm_medium=cpc&gclid=CIu7iv6J1MoCFUKeGwodLZMHyg |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: držák LNB - lepeníbude stačit tento? Myslel jsem si, že by to mohlo držet lepidlem. Tak jestli to mám vůbec zkusithttp://www.t-cz.com/nahradni-uchyt-konvertoru-cerny_d2993.html |
spartann
![]() |
|
RE:držák LNB-lepeníTak to přilep a dej vědět,jak se práce podařila. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
to neslepíštady máš originál náhr.díl za cenu lepidla...http://www.altronik.cz/nd-op60-a-op80-plastove-uchyceni-lnb |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
spartannTo asi neslepíš...plocha, kde je lepidlo je moc malá, a při utahování to zas prdne.Mě, to taky jednou prasklo na 2 kusy. Tak jsem vložil LNB, a ty 2 kusy, a celé to několikrát obtočil černou natahovací lepenkou, a drží tohle prozatimní řešení už několik let, jako židovská víra. ![]() Ale kluci mají pravdu, že to stojí pár korun. Problém, je pouze v tom, že když mi to prdne někde na chatě, nebo chalupě, tak cesta do nejbližšího krámu, bude dražší, než ten kousek plastu....proto u mě zvítězila lepenka... ![]() 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: držák LNB - lepenís poštovným nebo cestou do krámu se to pěkně prodraží, to pak ten držák výjde na 150,- ...zkusím to přilepit, stáhnout páskou a uvidím, jak to bude držet |
spartann
![]() |
|
stahovacímpáskem v nouzi,nebo několika,nastavit skew a vše zalít alkaprenem ,je to ale amateřina![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
spartannteď znovu koukám na tu fotku,co tam máš vlastně prasklýho??,myslel jsem ten upínací polokruh ,tam to rádo praskne![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
spartannprovizorně to slepíš. nakydej tam lepidlo, pokud tam bude epoxy tak to může být vně hodně zalité a vnitřek to vytěsní. Kousek plastu z předního dílu , který je odštíplý od držáku trubky provrtej přes plast do trubky a dej tam menší vrut. Tím to ještě zpevníš. Kvalitní PVC páskou přemotat a na koaxu před konvertorem udělat odlehčení aby to konvertor moc nešponovalo. Tak bych viděl tvůj problém s opravou držáku. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
pepa12ten epoxid s termoplastem moc nekamarádí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: držák LNB - lepeníPokud se sežene náhradní díl za zlomenou část, je to dobré.Pokud ne, tak já prasklé plastové díly opravuji vždy tak, že si vyrobím spony z vhodného drátu přibližně tvaru U, něco jako spony do sešívačky. Délka spony je podle toho, kolik je masa od místa lomu. Ohnuté konce spony jsou dlouhé dle tloušťky spojovaného plastu (pokud ten ohyb projde skrz plast, vyčnívající konec spony se opracuje do hladka). Průměr drátu spony volím podle druhu a pevnosti požadovaného spoje (do cca 1 mm). Ty spony pak ve vhodném počtu zatavím pájkou napříč přes lom pod úroveň povrchu a rozteklý plast zamačkám na zatavenou sponu. Spony mohou být i z obou stran, pokud to charakter opravovaného dílu umožňuje. Pevnost spoje je lepší než původní pevnost místa, kde vznikl lom. Kde je potřeba zachovat "kulturní vzhled", tak se plast po zatavení spon přebrousí. Takto opravuji úspěšně především hračky, ale i prasklé kryty spadlých mixérů, fénů, vrtaček a jiných předmětů. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
![]() |