, sekce: Skylink |
|
Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG ledZdravím, problém= nová TV LG 43LF63+ Skylink. Vada: při přepnutí z programů ČT1HD nebo ČT2HD na nějaký jiný HD program ( NovaHD, Prima HD, STV1HD ...) žádný signál a identifikátor vysílače-signálu na obrazovce zmizí- černá obrazovka nic nenaběhne. Pokud se přepne na nějaký jiný program, ten již naběhne a zpět třeba na Novu HD vše již v pořádku. Zatím v TV není internet, tak nový software nikdy do TV nestažen !Ariva 200HD , Ariva 103
|
nori
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 419 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...skutočne vidíš na teplomeroch že nie je žiadny signál?Alebo je signál a žiadna kvalita? prípadne sú oba ale aj tak čierna obrazovka? Treba vysledovať: - v akom stave je signál + kvalita - či sa jedná o prepnutie medzi TP s polaritou V a H a potom bádať ďalej. Čo prepínanie medzi TA3-CT24-Ocko-Rebel-a ostatné FTA? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 178 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...Při přepnutí z ČT1HD i ČT2HD TV napíše žádný signál ( stupnice signál a kvalita nejsou u této TV dostupné- nezobrazují se). Jen je tam identifikátor síly signálu, který vypadá jako ikonka vysílače a ten se zobrazí jako bez signálu. ALE pokud se přepne např. z ČT1HD na novuHD (žádký signál- černo) a zmáčkne se tlačítko Guide na TV, tak obraz asi za 3sec naskočí! Viděl bych to na softwareovou chybu. TV LG je Smart soft. Webos2.0. Dělá to i z V na V polaritu, tam problém není. Přepnutí z ČT1HD na volné programy bohužel nevímAriva 200HD , Ariva 103
|
nori
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...Přes usb nejde nahrát poslední soft ,jaký tam je CI modul?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...Internet bude do 14 dní a TV si v tomto softu stahuje software sama, jestli jde i přes flešku?? Ci modul byl 3 roky starý Smith fialový, ale včera jsem přinesli nový NEOTION mascom skyklink a stejný problém , hláška žádný signál je i při vysunutém modulu- (na modul jsem také sázel). Po zmáčknutí GUIDE jakoby to dostalo nějaký impuls a obraz naběhneAriva 200HD , Ariva 103
|
nori
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...Myslím, že skoro každá tv umí stáhnout fw i přes flash disk... |
zajda123
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 178 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...osobně bych to ani jinak nedělal. Pokud stahuješ do PC a pak na USB špatně stáhnutý soft chytneš v PC (hláška na konci stažení že soubor je corrupted nebo neúplný a pod.). Pokud to pošleš rovnou do TV tak môže skončit při šikovnosti programátorů znefunkčněním TV.Neznám WebOS, u klasiky LG byli oba teplměry vždy v menu ladění-manualně. Mám klasickou LG 2011. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 178 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...Odskúšaj modul aj s kartou inimitable prístroji.Podĺa mña je to sw tvp. |
jotir
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 5 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...Uz se mne par krat stalo ze byla tv Lg Slepa na urcitem TP, pomohl factory reset a opetovne naladeni nabidky.DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
|
|
Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...mne sa nedalo prepnut z ct hd dalej stale sa zap. ct hd spet vypol som hbb-tv a uz to islo bez problemov |
steen127
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 19 |
|
|
Ja mám ten istý problém na LG47LM670S-ZA.Mám podobný problém ale pri prepínaní na HD Markíza.Na podpore LG mi bolo povedané že TV je v poriadku že to je problém modulu.Tak som po odporúčaní SkyLinku vymenil modul Dekódovacia karta TECHNISAT TechniCrypt IR Skylink za nový CAM modul IRDETO CI+ Skylink NEOTION.A výsledok je že mi to robí stále! |
Matuzalem4
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG....... a jste si jistí, že to nový software odstraní?... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...Jak jste dopadli? Mám stejný problém u LG 40LF630V.(U jiného typu LG mi zase mizely dva z naladěných programů, tuším TELKA a SMICHOV) a říkám si: to jsou divné věci... To výrobcům LG nevadí chyby v SW, vždyť svým způsobem vlastně klamou zákazníky, když jsou pro DVB-S příjem nefunkční...) |
pepajo
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...Já jsem se asi před dvěma roky vztekal u nějaké LG od synovce (typ si nepamatuji), dělala si s kanály co chtěla. Nějaký servisman tam pak nahrál nový SW, ale to problém nevyřešilo.Až se vzteknul i majitel a TV šla z domu. I tak to může u LG skončit |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
|
|
RE: Problém přepnutí z ČT1HD, ČT2HD na jiný LG...A proto jsem radeji v soucasnosti doporucil znamym TV Samsung alespoň rady 6 FULL HD, kde tyhle problémy mizeni programu ze seznamu atd. nepozoruju a trideni programu je také uz nekde jinde nez u TV LG. Bohuzel u nekterych typu TV LG se to občas stava, ze po nejakem case se nam program z predni casti presune zpet do hlavni tabulky například od c. 201 nebo nekam jinam. Dela to nekdy i když je vypnuta automaticka aktualizace programu(vetsinou to ale pomohlo, když se dala na vypnuto). Další problém byl prave s volbou CAM modulu. Chce to vyzkoušet, ne ve všech typech automaticky chodi SMIT Skylink ready nebo Neotion, Technisat IR, SMART Irdeto. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
noriChcel by som vedieť, ako si spokojný s ovládaním Tv (je to zbytočne komplikované). Ak napíšeš, že si spokojný vôbec ti to aj tak neuverím |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 800 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|