Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

HBO GO: skvělá služba, špatná konektivita

HBO GO se brzy může stát vynikající alternativou pro tu menšinu diváků, kteří nepatří mezi příznivce Novy a Primy. Například kvůli jejich jednostrannému zaměření na posluchače dabingu a milovníky českých filmů/seriálů.
HBO GO nedávno představilo samostatné předplatné bez televize skrze partnera sledovanitv.cz. Nyní nově za konkurenceschopnou cenu 210 Kč.
HBO GO nyní streamuje v HD kvalitě 720p. Nevím kdy k té změně došlo, možná před několika měsíci. Pravděpodobně to tak bylo vždycky. Ale ten stremovací engine nefunguje úplně ideálně, nikdy nefungoval tak dobře jako Netflix. Takže k divákům se dostává v některých případech nižší kvalita, než by jejich připojení umožňovalo. Můžete zkusit pauzu na pět minut a čekat, nebo spustit video několikrát za sebou. Úspěch by se měl nakonec dostavit. Ta HD kvalita tam skutečně vždycky je.
http://imgh.us/hbogo720p.png

toothpick
Registrace: 11/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO GO: skvělá služba, špatná konektivita

Přesně, včera jsem to zkoušel, HBO GO ten volný test film se nedá ani spustit, samotné načtení oproti Netflixu velmi pomalé, ale počítám až budou u Netflixu dostupné titulky na Armu, ne přes Chrom, který na Armu nefunguje, tak myslím že Netflix se svým skrytým Menu za 9,90€ je jednoznačně lepší
.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Největší sranda je, že americké HBO NOW funguje u nás přes VPN bez nejmenšího zaváhání v kvalitě 1080p. To jsou ty moderní paradoxy. Přitom to HD tam je, já poznám za ty roky HD naprosto bezpečně. Ale nedaří se jim ho dostat k divákům.

toothpick

jj, znám HBO NOW i 1080p to je super, avšak mě ty americké seriály a filmy nějak neberou, já to jen vyzkouším a vymažu, kdyby tak bylo něco takového na nezavislou scénu, to by byla věc.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Na filmy pro náročnější se orientuje Fandor. To je služba, která operuje na území USA a Kanady. Ale má stejné problémy jako naše HBO GO :))) Nekecám. Dokonce mi psali z jejich technické podpory, když jsem to zrušil kvůli špatné dostupnosti 720p streamů.

toothpick

Co se týče softwaru. HBO GO je optimalizované spíše pro linux. Naopak pro abonenty Netflixu lze bez váhání doporučit Windows (10), konkrétně prohlížeč MS EDGE. Ale i v případě Netflixu má linux svoje využití. Lze v něm totiž dělat snadno screenshoty, ve Windows je to absolutně bez šance. Nelze. Obrázek bude vždycky černý.
http://imgh.us/netflixcz.png

toothpick

Me HBO GO maximalne vyhovovalo, ale jak pise toothpick. Ja mel taky same problemy. Mam 100megabit kabel az domu a HBO GO se mi sekalo a cukalo!?!?! To me fakt dokazalo vytocit. Jak jsem patral po internetu, pouzivaji porad Silverlight od MS. Nevim, ktere lamicky delaji spravu serveru, ale fakt by to chtelo obnovit technologii za neco podporovaneho a spolehliveho, jinak ta sluzba je k nicemu :(

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

Ten jejich systém prostě reaguje divně. Normálně by měl ten streaming začínat od nízké kvality a postupně se zlepšovat (Netflix). Ale v případě HBO GO je to často zcela obráceně. Po spuštění filmu naběhne maximální kvalita a pochopitelně se to začne sekat. A ten systém vyhodnotí, že kvalita připojení je nízká :))) což není pravda.

toothpick

toothpick

nutně nemusí jít o tvé připojení netu,musel bys změřit propustnost do jejich servrů,pokud víš,kde je mají umístěny,taky záleží kolik lidí tou dírou do servrů v daném okamžiku leze R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

O to nejde. Protože když se třeba na třetí pokus dostaneš z nízké na maximální kvalitu, tak to vydrží celý film. Takže definitivně chyba systému.

toothpick

toothpick

to je jiná věc,těch servrů je víc,každým připojením ti nabídne tu nejlepší a nejstabilnější linku v danou chvíli,proto to vydrží,protože už to dalším nenabídne,když je obsazeno,nabídne jinou linku automaticky R^ :laughing: R^

pierrepetr

V tom případě je zajímavé, že to dneska perfektně funguje všechno na první pokus a v kvalitě 720p. Že by problém byl odstraněn? Je to možné.

toothpick

toothpick

tam to funguje trošku jinak,záleží kolik lidí ve stejnou chvíli cucá,pokud zjistili ,že jim to servry nestíhají,možná přidali další posilu,to nevím R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra