![]() |
|
Nova - rozmazání brutálního obsahuKoukám na odstřelovače na nově a vidím, že když tam maníkovi ustřelili ruku, tak to hezky rozmázli... Je půljedenácté a teda nevím, co to má být, už se to děje delší dobu? Ne, že by mi to chybělo ke štěstí, ale co pak ty ohořelé a rozsekané mrtvoly v podvečerních usáckých seriálech ? Za chvíli nám začnou rozmazávat ksichty politikům (nevhodným...)![]() Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Nova - rozmazání brutálního obsahuChlapi dík za osvětu, já na to až tak pořád nehledím, samozřejmě jsem si všim rozmazavání nahotinek a pod v době do 22:00, ale pak ? Na to mají snad nějakou tu hvězdičku-či co u loga a nemusí nic matlat, koho chtějí ochránit od brutality a pod, když si stačí pustit ,,krvavé zprávy", nemluvě o netu... Nakonec by asi bylo nejlepší vysílat ucelený tok reklam a již zmiňovaných ,,kvalitních" zpráv přerušovaný jen odkazy na obsah umístěný na síti...![]() Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Nova - rozmazání brutálního obsahuTo je ešte nič, proti tomu, čo urobili v afganistane. Tam rozmazali aj výstrihy herečkám v tureckej telenovele Sultán á la Tisíc a jedna noc.![]() |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |