![]() |
|
Hladam montera v BAAhojte,hladam schopneho montera ktory by mi prisiel doladit 80 parabolu emme esse s twin monoblockom 19,2 a 23,5e. Kvalita signalu sa pohybuje len okolo 60% cize HD nehrozi...toto vsetko je nahodene na predokennej konzole na 5.posch., kedze panelak je zatepleny a vrtanie do fasady je zakazane...hladam poriadneho montera ktory dojde s meracom a nebude to nastavovat podla prijmaca, samozrejme to rad zaplatim. Ak aj viete o niekom tak poslite PM. Vdaka. |
Peppe
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
@Peppemaš Skype? nastavíme to spolu, ked dosiahneš na parabolu a vidíš telku"....ked maš zaujem...Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Hladam montera v BAAhohj mat, som rad ze som to aspon tak nastavil...vyska 5 poschodi neni prave moja najsilnejsia stranka a nemam to ako poriadne utiahnut...a zevraj emme esse 80ka neni bohvieco... |
Peppe
![]() |
|
RE: Hladam montera v BAto je všetko vec nastavenia...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Hladam montera v BAprave preto niekoho zhanam kto by to vedel spravit![]() |
Peppe
![]() |
|
![]() |