![]() |
|
Prenosové kanály, FEEDSZdar, dalo by sa na orbite, pomocou vhodnej zostavy, a zariadenia sledovať napr. Premier league na prenosových linkách? Sú nejaké zaujímavé odkazy ohľadom kódov aako napr. BISS a pod. ? Satelliweb poznám, sledujem ho. Chcel by som sa zamerať na príjem prenosových liniek, sú tam vcelku zaujímavé veci. Zo začiatku by som využil hlavne pozície 7 E, 10 E poprípade 16 E. Ale dosť sa mi jedná o futbal, hlavne anglický, môže byť aj druhá a tretia liga. Je to čiste teoreticky možné príjmať, alebo sa používajú kody na znemožnenie príjmu. Chcem sa vyhnúť oficiálnemu predplatnému a niečo aj "bádať" v tejto oblasti. Motor, aspoň 100 cm prabola je samozrejmosťou, aký typ príjmača doporučujete? Nie moc zložitý, jednoduché zadávanie BISS by asi bolo pre mňa NAJ :-) Či radšej uberať sa smerom PC karty, na to mám však len notebook. Kľudne ak niekto má, privítam odkazy na danú tému alebo fóra. Vopred ďakujem.![]() |
teleclub
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 281 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Prenosové kanály, FEEDSHlavně nebuď zklamaný,že nejde polovina feedů,pokud si pořídíš jenom stovku parabolu..jak psal pelé..na 7 a 10E vše nejlépe 125+..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
@matino300na idman 46E pouzivam v MT 150x160cm offset...inak na feedy v ku- band, je prave takato velkost paraboly optimalna, kvoli rezerve signalu v pripade zleho pocasia. pre c-band je optimum od 200cm vyssie, aj ked na mensiu 150-ku tiez nieco z c-pasma zachytis...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |