Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

TechniSat DigiCorder HD S3 nehrají HD programy

Dobrý večer, vlastním TechniSat DigiCorder HD S3, 320GB, 80parabola, modul Irdeto Skylink ready, karta skylink Irdeto, kvalita signálu 100%, základní nabídka Skylink, TV Panasonic LED TX-55AS640E. Všechny programy jedou kromě HD programů. Píše: Nyní nelze sledovat. Karta s modulem odzkoušena v jiných přijímačích a HDčka jedou. Zatím mi nikdo nebyl schopen poradit. Před vánoci receiver vrácen do továrního nastavení a opětovně nalazen. Problém zůstal stejný, jen s rozdílem, že Markíza HD a Doma HD běží. Já sám jsem satelitní analfabet a to co jsem ze sebe nyní vypotil je maximum. Budu rád za každou radu, která povede k funkčním HD programům. Děkuji Pavel

Tauic
Registrace: 2/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniSat DigiCorder HD S3 nehrají HD prog...

Ahoj, nyní jsem v práci a tak se nemohu podívat na menu "ci clock" až budu doma, hned to napravím.

1 - Modul mám vyfocený v mobilu. Je na něm uvedeno: @Smith, HD, Secure plus, skylink ready, Irdeto, CI+, cslink
2 - mám zaplacený jen ser.po.

P.S. ještě jsem Ti chtěl napsat, že si moc vážím toho, že máš se mnou tu trpělivost a vedeš mě tím správným směrem. Jsem z menšího městečka a sehnat tady někoho, kdo by mi pomohl je v podstatě nadlidský úkol a proto Ti patří velké dík R^

Tauic

HD programy už jedou! :))) přenastavil jsem "ci-clock" na normal a hle? Ono to funguje R^
Mám obrovskou radost a budu se opakovat z předešlého příspěvku: velice Ti děkuji za pomoc ;)
Nyní ještě doladím zbytek nových programů a bude vše, tak jak jsem to chtěl. Ještě jednou velké dík

Tauic

tauic

R^
tak super. Myslím, že mať niekoľko mesiacov HD prijímač s výborným obrazom a nepoužívať ho je celkom na nervy. fajn že sa to podarilo.
tak si užívaj lepší obraz. Škoda že tento prijímač nemá možnosť dodatočného dekodovania, twin tuner tu moc neužiješ...

Dagy2
Registrace: 11/2010

Nehrají hd Já bych zkusil toto

Technisat isio - nastavení-podmíněný přístup- nastavení kodovacího systemu-ČI hodiny když nastaveno normálního hd i sd hrají když nastaveno sníženo hd nehrají, sd ano.

Clint
Registrace: 1/2011

@Dagy2

Po pravdě, nepoužíval jsem ho skoro rok. Loni v březnu jsem ho koupil, nechal dát parabolu a od té doby jen SD. Ale ke konci roku mě to už nebavilo a chtěl jsem HD. Až nyní jsem si řekl, že to musím dotáhnout do konce. Přijímač jsem nekupoval kvůli twinu, ale kvůli HDD. Často nejsme doma, tak hodně nahráváme. Navíc jsem měl předchozí model S2 bez HD a já jsem ho chtěl znovu, ale v HD. Obraz je ted parádní. Moc díky ;)

Tauic

tauic

plne chápem, mám od 2008 predchodcu HDS2 a nedám na neho dopustiť. rovnako ako na HDD zabudovaný v prijímači. Nevýhoda HDS3 bohužiaľ je, že má dva tunery, ale len jeden slot na kartu a bez možnosti nahrávať s dodatočným dekodovaním.
takže u HDS2 sa dali použiť karta+NEXt na využitie oboch twin tunerov, u STC je táto istá možnosť alebo použitie jednej karty s dodatočným dekodovaním.
pokiaľ hľadáš ďalšie tipy a triky zadaj do gugla "tipy a triky pre technisaty". Mnoho návodov a fines.

Dagy2

ano, to že to má jen jednu čtečku, jsem zjistil až když mi došel domů. Ale zase mi to tak nevadí. Ani u S2 jsem druhý tuner nevyužíval. Děkuji za radu, na ty triky a tipy se určitě podívám R^

Tauic

OK, si tam vítaný

Dagy2
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra