![]() |
|
MojeTv registráciaprosím Vás viete mi niekto poradiť, ako sa zaregistrovať do mojetv.net a využívať služby, vopred ďakujem s pozdravom... |
Pedrittoo
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: MojeTv registráciaTak ta uz nejde volne tam se nedostanes jen tak kamarad ja taky uz nemuzu tam jit uz to maji uzavrene bohuzel. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: MojeTv registráciauž nějakou neděli a navíc se soustřeďují na "cizinu"... PS: bohužel jedou cestou SD na malých mobilních zařízeních... na PC a větších plackách nekoukatelné. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: MojeTv registráciaNové registrace se povolují automaticky-nahodile.A přístup musíš mít přes proxy.Za tu cenu jsou některé programy i na velké TV koukatelné... .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: MojeTv registráciaNahodile nevim uz pul roku nic. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
@jitoa řekni mi které a na jak velké TV![]() |
pf09
![]() |
|
RE: MojeTv registráciaA co by jsi chtěl za tu cenu?Píšu,že je něco koukatelné-ne kvalitní... .......
|
jito
![]() |
|
@jitoOK - hlas lidu rozhodl... kvalita odešla do věčných lovišť. Byla tam šance za trochu vyšší cenu a byla by to super platforma. PS: "koukatelné" to je, ale na PC a někdy i na hraně (sport).![]() |
pf09
![]() |
|
RE: MojeTv registráciaHlas lidu?Provozovatel takto provozuje službu-nechápu co řešíš... Můžeš jít k jinému,nikdo ti nebrání. .......
|
jito
![]() |
|
@jitono asi jsi tam nebyl při loňském hlasování, tak mě prosím nikam neposílej... a nemá smysl to rozebírat na této platformě... jen pro tebe... byly 3 možnosti dalšího směrování uvedené iptv. |
pf09
![]() |
|
k tazateliregistrace jsou možné pouze ze zahraničí mimo čr a sk,kamarád z ciziny to může zkoušet za tebe,možná anonym IP,to nevím,je to jako v aquaparku,jeden odejde vznikne jedno místo pro vstup,tedy zkoušet pořád,dělá to automat,tak to nejde ovlivnit,i když kdo ví![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |