Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Zpoždění Thor6 oproti Astra3B

Nevím, neznám, zajímá mě, zjišťuji, učím se, proto se ptám: Z jakého důvodu je o pár vteřin zpožděný signál z Thoru oproti Astře? A to i nekódovaný (např. ČT24)

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zpoždění Thor6 oproti Astra3B

něco podobnýho řešil kámoš,kdy soused křičel přes zeď v paneláku "goool"v dvb-t,a on u skylinku,čekal asi vteřinu nebo dvě,kdo ten gol dal.... :))) :)))

jansmrz
Registrace: 3/2015

@jansmrz

Ano konstatuješ danou věc. Zpoždění DVB-T a satelitu je jasné. Ale zopakuji mou otázku: Z jakého důvodu je o pár vteřin zpožděný signál z Thoru oproti Astře? Toto mi, prosím, vysvětli.

ja987

ja987???!!!

Na a, ty si to ešte stále nepochopil?!
Už ti to tu napísali mnohí!
Rozdielni operátori, rôzne prenosové sústavy, rôzne zariadenia pre spracovanie a prenos signálu! S toho jednoznačne vyplýva, že NEMÔŽE!!! byť ten čas pre prenos signálu rovnaký! Podobné oneskorenia vznikajú aj napr. pri prenose rozhlasového signálu a to vravím teraz o analógu! Kde stačí mať napr. rôzne radioprijímače, rôznych konštrukcií a aj keď budú naladené na rovnakú frekvenciu, tak v mnohých prípadoch je počuť rozdiel/oneskorenie pri spracovaní signálu medzi jednotlivými prístrojmi! Nie je to síce oneskorenie rádovo v sekundách, ale iba oneskorenie v desatinách sekundy, ale oneskorenie tam je a to také, ktoré v pohode ľudské ucho dokáže zaznamenať! ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

POCHOPIL JSEM VYSVĚTLENÍ MÉHO DOTAZU (SNAD DOBŘE). Nechápu ale proč palermo67 a jansmrz tady konstatují o zpoždění signálu při dávání gólu. TAK JSEM jansmrz PŘIPOMNĚL CO JSEM SE PTAL. KAPIŠTO? :))) :)) :) ;) :((( :(( :( :O :8) :-/ :lookaround: R^ :laughing: :bomb: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

ja987
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra