![]() |
|
Polygon mediumZdravím chci se zeptat jestli máte nějaké skušenosti z tímto přijmačem dnes jsem ho pořídil ale nikde jsem nenašel firmware ke stažení ani bližší info ani jaké je heslo do aplikace 18plus díky všem za příspěvky![]() |
beda47
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: Polygon mediumA co Tě vedlo ke koupi zajíce v pytli?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
Polygon mediumCena,zajimavý dezign do kuchyně na malou tv chtěl sem to prostě vyskoušet |
beda47
![]() |
|
RE: Polygon mediumPromiň, ale vybírat sat stb a navíc linuxový (aniž by si dopředu zjistil něco o podpoře) jen podle ceny a designu může jen (nevhodné slovo). No, přeji hodně štěstí....Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Polygon mediumJá ti taky přeji hodně štěstí.Nenašel jsem vůbec nic.A to jsem prošel dost zahraničních sat. fór.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Polygon mediumPodpora je na stránkách dovozce v sekci Ke stažení.Do Googlu dej Polygon Blučina a najdeš firmu. Heslo do 18+ aplikací je 1111. Je to uzavřený Linux, takže přijímač pro běžného uživatele. Jde o to že vývojář nemá tak svázané ruce jak u jiných přijímačů a to je hlavní výhoda této značky. Je prostě o kus dál a více variabilní. |
swift
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Polygon mediumDíky za informace![]() |
beda47
![]() |
|
![]() |