![]() |
|
Smart TV TechnikaZdravím, doporučili byste mi koupit si televizi z Tesca? Nabízí SMART TV TECHNIKA 50PALC AW15 za 11 000 Kč. A nebo to z Tesca raději vůbec nebrat? Díky |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Smart TV TechnikaZáklad je nekupovat TV podle parametrů, ale vidět ji, mít čas a možnost si s ní i chvilku pohrát, upravit nastavení z těch, která jsou na prodejně (obvykle nějaký zcela zcestný shop mode), rozhodně pustit nějaký sport a rychlý pohyb, připojit si flashku s pár zkušebními filmy. Pokud někdo kupuje TV jen na základě recenzí a parametrů, je asi opravdu jedno, co vybere. To je podobné jako u sluchátek či repro, někdo je taky koupí bez předchozího poslechu, protože rozdíl nepozná. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Smart TV Technikatak telka už je od včerejška doma obraz super, akorát jak jsem se připojil na net, tak s ovladačem je to mizerný, zajímalo by mě jestli na to existuje nějaký jiný ovladač, jinak velká spokojenost![]() |
zujm
![]() |
|
RE: Smart TV TechnikaO obraz ide az v prvom rade![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereóóó![]() ![]() |
zujm
![]() |
|
RE: Smart TV TechnikaNeboj kosostvorce bude vidiet...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
likérkoproč myslíš, steho já nemám obavi |
zujm
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |