![]() |
|
STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZZe středy na čtvrtek dojde k vypnutí SD verze a její nahrazení verzí v HD. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZTo sa skoro spametali![]() ![]() |
firdeus
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
@firdeusŘíkej si, co chceš, ale Digi bude dobrá konkurence pro ostatní platformy :)Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@kvasnakMal so kedysi Digi a stacilo mi![]() ![]() |
firdeus
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZDigi bude vždycky okrajovka, protože nikomu se nechce vázat na 2 roky a ještě s tak mizerným servisem a klientským centrem, kde snad dělají úplní bezmozci, kteří předtím montovali a prodávali max. mísy na WC.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSTak to si vystihol![]() |
firdeus
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZS najväčším počtom PAY abonentov ktorých môžu ostatný len zavidieť![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@PoldaSMluví z tebe jen závist. Doba se mění, už to není rumunská platforma, já vím, že se to těžce zkousává![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@kvasnaknaprostý souhlas![]() |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZJe úplně jedno, jestli to vlastní rumun nebo nějakej pochybnej přeprodejce energií. Servis katastrofa, ti týpci co běhají po barákách vůbec neví která bije a zákaznická linka je na tom podobně. Něco takovýho se dá pochopit tak měsíc po tom, co to přebere novej majitel, ale ne po roce. A toto fakt závidět nemusím, sorry :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
to si zapište,tady se bude měnit brzy názor na digi |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZV call centrech dělá podobná sorta lidí. Nejnovější zkušenost s FreeSatem. Objednání přes net. Volali pro potvrzení a nabízeli Plus. Další telefonát - doplnění chybějících informací, které museli mít z první objednávky. Volám pro aktivaci došlé karty. Ani nevěděli, že ji poslali. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZJa zdigi nemam zadne problemi nam ju uz 8let a bez problemu presel som na novu digi a taki bez problemu nekteri tu pisu hovadini na digi ale ta vam este ukaze.![]() |
pipa2
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZAle ty máš evidentně problémy...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
pipa2Tebe chýba y na klávesnici?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
Pipa 2Ty zruš přeplatný na Digi a za ušetřený prachy si kup pravidla českého pravopisu![]() |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
@pipa2čeština je někdy náročná |
MatejicekK
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
@pele1Chybí mi tam hlavně CS Film, případně KinoCS a Doku CS. |
lis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZJe to hlavne pre fanúšikov športu najme futbalu ale poznám vo svojom okolí dosť ľudí ktorých šport nezaujíma a majú DIGI.V každej platforme niečo chýba každý si musí vybrať čo mu dáva prednosť a podla toho sa rozhodnúť.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
navíc i cenaje za komplet více než zajímavá a pro mnohé rozhodující kritérium |
pierrepetr
![]() |
|
Je to pravda,cena tak hrozná není. Některým se nelíbí vázanost. Ale u freeSatu, abych vysomroval rozumnou cenu, musím se na rok uvázat. Je to každého volba, co mu vyhovuje![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
rispostaje tě tady škoda |
pierrepetr
![]() |
|
rispostamě upozorňovat nemusíš,já znám pravidla a komu budu psát je pouze moje věc,jsem rád,že nebudeš reagovat |
pierrepetr
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZKdyž budeš rád, že Ti nebudu odpovídat, tak by jsi měl konečně pochopit to, že kdyby jsi mě nenapadal, nepsal jsi mě vzkazy, tak nebudu na to následně odpovídat.Mě stačilo jak jsi posledně perlil a byl vulgární např. v této diskusi na tomto odkazu https://www.parabola.cz/forum/topic-87864/1/ |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
rispostaKdyž už, tak: předplatné, Moravané a Slezané a ta pravidla. Ale jinak to na cizince není tak špatné. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZrs505Umíš vůbec číst? Mám tam totiž napsané předplatné (Když tak ne "..... přeplatný na Digi ..." ale " ... přeplatnÉ na Digi ...") zrovna tak jak Slezané. Jinak u těch pravidel jsem se překlepnul na klávesnici, protože "a" je hned nad "y". Za další se na Moravě neříká Moravané ale jedině Moraváci. Mimochodem Češi v Čechách také říkají většinou Pražáci a ne Pražané. Jinak konečně jsi uznal to, že jsme pro Čechy cizinci a to vlastně ve vlastní republice. Takže vlastně uznáváš to, že cizinci umí lépe česky než samotní Češi, když píšeš "Ale jinak to na cizince není tak špatné.". |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |