![]() |
|
STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZZe středy na čtvrtek dojde k vypnutí SD verze a její nahrazení verzí v HD. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
hašteřenídobré,bavím se a o to tu jde především |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
risposta1. Ve slovĕ předplatné chybí "d".2. Až budeš vĕtší, tak pochopíš rozdíl mezi ústním a písemným vyjadřováním. 3. Jaká republika? A co král Ječmínek a král Polívka? |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: STV2HD od čtvrtka v Nové Digi CZrs5051. To "d" v tom slově předplatné chybí z toho důvodu, že to bylo bylo zkopírované přesně tak jak to napsal "Petrmuz92". Doufám, že už konečně chápeš to, že já jsem nepsal "přeplatné" ale že jsem reagoval na toto "Ty zruš přeplatný na Digi a za ušetřený prachy si kup pravidla českého pravopisu". Tento výtvor jsem částečně zkopíroval, následně jsem to dvakrát vložil do svého textu a v druhé části zapomenuto opravit. Následně po vložení jsem to částečně zjistil a proto hned v druhém příspěvku opraveno co zjištěno po opětovném vložení CTRL+V. 2. Nevím co znamená "Až budeš vĕtší, ..." potože já nejsem žádný pubeťák atd. a mám už něco za sebou. Jinak chápu dobře rozdíl mezi ústním a písemným vyjadřováním. Když dojde na věc, tak právě Češi z Čech to nerozlišuji a píší přesně tak jak v ústní projevu. Následně v psané projevu např. dobrej, vono, volejovky, vokno, pěknej den místo pěkný den, malý auto místo malé auto a mnoho dalšího. 3. No přece Česká republika nebo je snad nějaký jiný název naší republiky? Je pěkné že Ti říká něco Ječmínek. U nás se např. běžně používá "ztratil se jak Ječmínek" a doufám že víš za jaké situace. Prosím nechovej se stejně jak expert "pierrepetr" který se chce jen dohadovat a nesnižuj se na jeho úroveň. Nejvíce mě tady pobavilo jak někteří (např. Petrmuz92) budou ostatní poučovat o pravopisu s osočováním a přitom jsou na tom úplně stejně. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
rispostaJen jsem chtěl ukázat, jak je ošidné nĕkoho opravovat a nemít zameteno před vlastním prahem. Jinak Ti přeji trochu nadhledu a smyslu pro humor.P.S. Na úroveň pierrepetra bych se snížil velice rád, po odborné stránce rozhodně... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
rispostamyslel jsem,že po smazání některých tvých reakcí moderátorem možná pochopíš,že to ze tvé strany není úplně OK,já bych už na tebe nereagoval,ale když mě zmiňuješ,tak je slušnost odpovědět,jsme jen lidé,jsme omylní lidé,ale dělat machra a poučovat a opravovat ostatní,na to musí být opravdu neomylný machr,cítíš se jako neomylný machr???,nemusíš odpovídat,jen si prober sám se sebou,zbytečně za.s.í.r.á.m.e diskuzi a naše vzájemné reakce nikoho nezajímají,jen si děláme vlastní obraz zde,měj se fajn |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |