![]() |
|
Servus TV SD a Servus TV HDServus TV Rakousko a Servus TV HD Rakousko budou na satelitu od března 2016 kódovat.Zdroj: Digitalfernsehen |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Servus TV SD a Servus TV HDNebudou se kódovat jen přenosy z Moto GP? |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
nevie sa?A nevie sa, či po zakódovaní pôjdu užívateľom ORF karty?Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Servus TV SD a Servus TV HDPôjde to cez ORF karty. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Servus TV SD a Servus TV HDKódovat se bude od 1.3.2016 celý program, ne jen motorky, ale pouze rakouská verze, německá zůstane volná. V Rakousku platí jiné licenční podmínky, jak v Německu. Na příjem ostatních ORF programů to nebude mít žádný vliv, bude to ve stejném kódování, jaký používá ORF.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Servus TV SD a Servus TV HDJj sportova mafia je este vec co musi EU vyriesit,spolocny trh nie len pre kamiony![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Servus TV SD a Servus TV HDPokud já mám správné info tak by to mělo být takhle.Program Servus TV Austria bude vysílat Moto GP a jelikož má pravá jen pro Rakousko budou přenosy zakodovány a přístupné na kartách ORF jen divákům v Rakousku.Ostatní program by měl být volně jako doposud.Německá verze bude v době zavodů Moto GP vysílat jiný program proto bude volně pořád.Tak jsem to četl někde na netu. |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Servus TV SD a Servus TV HDniekde pisu tak,inde zas inak.V tomto rezime strohu a jasnu informmaciu nie je mozne dostat.Je vylucene..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Servus TV SD a Servus TV HDTu je správa o kodovaní rakúskej verzie:http://www.digitalfernsehen.de/Servus-TV-OEsterreich-demnaechst-in-SD-und-HD-verschluesselt.136654.0.html |
TIBI
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
![]() |