Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Návod pro všechny čtenáře*

Pokud po přihlášení provedete níže uvedené nastavení, tak se Vám i týden starý příspěvek (pokud do něj zapíšete novou reakci) zobrazí na první straně:

V diskuzi vlevo nahoře, sekce "Služby"

Nastavení účtu - sekce "Diskuzní fórum" - řádek "Třídění diskusních příspěvků podle" - zde vybrat "reakcí" a pak dát OK

Jednoduché a praktické

@redakce - Téma připnout a pokud je potřeba, klidně mně dejte citron

* úprava názvu diskusního vlákna

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 10.02.2016, 10:46.39

Jackal
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Návod pro všechny bezmozky ala Dagy2, Luty...

ono problem bude asi ve vychozim nastaveni a ze to takto nikdo bezne nemeni!

chocholos
Registrace: 11/2007

ono je to vec pohľadu, aj ja som bol dlho v defaulte a preklikával som aj 4 stránky k živým témam, teraz to mám takto a mám všetky živé témy na prvej stránke a keďže som tu denne, tak mi ani mŕtva novinka neodpláva za deň na druhú stránku

mmc
Registrace: 1/2006

Ne, problém je v lidech, že se registrují a nastavení a pravidla je nezajímají - při tom se totiž musí vyvinout nějaké úsilí a zapnout mozek, ale to se v dnešní době nenosí, každý by chtěl pečené holuby rovnou do své huby.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

A nejhorší je, že když ty retardy na to upozorníš, tak je jim to k smíchu - prostě ani toho holuba v hubě už ani nechtějí kousat.

Jackal

@redakce

Šlo by to na nějakou dobu (nejlépe na pořád) tedy pokud nezměníte dafaultní nastavení (nejlépe i pro nepřihlášené)? Jinak se tu bezmozci a retardi budou neustále ohánět "zapadlou historií" a bez Vašeho "posvěcení" (čtěte připnutí) jim to bude jen k smíchu

Jackal

Šlo by to na nějakou dobu připnout ... (nějak mně to vypadlo)

Jackal

Jackal

Ty dědo vševědo, jeden :) , kafe nevychladlo? Máš toľko čo písať, že si určite ani nemal čas ho dopiť.
Máš úplnú pravdu, ale vieš, lepšie sa nadnáša s prázdnou ("bezmozkovou") hlavou než vláčiť ťažký mozog v dvoch kufroch ako ten chudák sovietsky občan baterky do hodiniek...

A teraz vážne, toto forum je postavené tak, že vždy je potrebné listovať dozadu.
Nastavenie ktoré mám - a zrejme väčšina tu prítomných ostatných bezmozkov - má nevýhodu, že včerajšie príspevky sú dnes na strane 3.
Tvoje múdre nastavenie má tú výhodu, že na strane 3 mám už dnešné príspevky. tým, že sa zobrazujú všetky príspevky a nielen nadpisy.
Možno má Vaše Blahorodie, pán Veľkomožný na toto tiež nejaké lepšie nastavenie pre lamy. Budem ti vďačný za každú radu. Skús vytrhnúť posledný z dvoch vlasov a zamyslieť sa.
Ostrý obraz a neskreslený zvuk!

Dagy2
Registrace: 11/2010

RE: Návod pro všechny čtenáře*

Jackal.....nový Admin?

Vyhovuje mi nastavení viz.dle nových témat.

Děkuji,že mi do toho nikdo nehrabe.......

Téma naprosto zbytečné....DOPORUČUJI HO ZAVŘÍT!!

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@Kamil_k4

Ano, kdo toto nastavení chápe a dokáže používat, tak s tím většinou problém nemá. Ale taky ten dotyčný nebude zakládat další a další témata a pak se vymlouvat na "zapadání", protože o tom ví. Ale bezmozci, kteří o tom nevědí - těm je třeba pomoci :-)

Jackal

Názory a připomínky k chodu fora můžeš adresovat přímo Redakci na email.Další zbytečné téma.....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

A jako admina si mě raději nepřej :))) to by tu bylo za chvíli pustoprázdno - žadné dotazy na křišťálovou kouli, žádné "manažerské" kecy jak, co a za kolik (nejlépe zadarmo) má takterá platforma poskytovat, zavíral bych i za podporu bezmozků, neboť ani ten, kdo schvaluje porušování "zákonů" si si nic jiného nezaslouží - spoluúčast nebo minimálně podněcování k neposlušnosti :)))

Jackal

Není, to byl návod pro bezmozky - redakce o tom již ví z minula :)))

Jackal

jackal

ešte by bolo zaujímavé vedieť o čom by toto forum bolo?
podľa tvojho volebného programu nového admina totiž žiadny dotaz vlastne nie je prípustný (veď pýta sa len ten kto nevie, kto nevie je bezmozka), rovnako žiadna iná debata.
Navrhujem zrušiť potom rubriku Diskuze. :crying:

Dagy2
Registrace: 11/2010

jackal

Koukám, že se tady legálně zavedl nový termín - bezmozek . Možná že řada zájemců se raději nebude na něco ptát, aby nebyli obviněni, že jsou - bezmozkové. Smutné. :crying:

neuzil
Registrace: 7/2009

Bezmozci?

"Bezmozci a retardi" - proč tolik zloby?

iMIRo
Registrace: 4/2012

To není zloba, to je diagnóza - bohužel zastaralé lékařské termíny mentální retardace jsou nevhodná slova. Strejda google odpoví, tak jako by dokázal odpovědět na spoustu dotazů, nebýt toho, že tazatel je líný

Jackal

už 19.6.2015

som navrhoval zmeny v sekcii DISKUSE, a tento "Jackalov návod pro všechny čtenáře" už vtedy zverejnil Kamil_k4 a spomenul ho aj Pierrepetr, nakoniec som návrh na základe "podnetnej" diskusie upravil a tento bod /u mňa bol č.1/ som navrhol v nasledujúcom znení "standardní nastavení typu výpisu příspěvků v diskusi by bolo podle reakcí - komu to nevyhovuje nastaví si "podle založených témet" tak ako to má teraz nastavené asi väčšina členov."
A ako to dopadlo, návrhy zmien som adresoval priamo redakcii, redakcia sa mi poďakovala za náměty a bod 5 /citáciu príspevkov/ vraj zvážia ... a samozrejme dostal som citrón ...
tu je celé vlákno: https://www.parabola.cz/forum/topic-85588/1/

satylu
Registrace: 1/2015

@satylu

Zajímavé, tím Kamil_k4 návodem jsi si jistý? Neboť podle jeho zdejší reakce to tak nevypadá ..., nebo je to pokrytec

Jackal

no pokud bude chtít pan majitel tohoto webu to tu totálně pohřbít, tak využije služeb Jackala a jmenuje ho adminem. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

RE Jackal

citujem z toho vlákna odpoveď Kamila /možno už zabudol/:

RE: NÁVRH ZMIEN v sekcii =D I S K U S E=
ad 1,to lze nastavit v nastavení v pravo nahoře....

ad 2,editovat tak do 60 minut(oprava chyby nebo doplnění)

ad 3,tři měsíce je až moc.....technické problémy staršího data rovnou do smetí......
ad 4,totální blbost....diskutovat můžeš pod článkem a né to tahat do Diskuse(případně se dá nastavit upozornění na email....)

a ešte Pierrepetr: návrhy a připomínky k webu piš rovnou redakci
,bod jedna funguje již dnes
,bod dva jsem před časem už navrhoval a bez odezvy ,bod 3. a 4. no comment ,souhlas s Kamil_k4

satylu
Registrace: 1/2015

To jsem četl, myslel jsem, že to někde zformuloval sám, protože mu to taky vadilo...

Jackal

@satylu,@Jackal

@satylu:

Pokud jste dostal menší trest, rozhodně nebyl za Vaše náměty na vylepšení a změny v diskusním fóru.

@Jackal a @satylu:

Nechceme žádným čtenářům "nutit" změnu výpisu diskusních příspěvků. Je na čtenářích, zda si v sekci Nastavení změní podobu výpisu.
Nicméně všechny čtenáře s výpisem podle témat budeme informovat o možnosti a možnostech, které jim sekce Nastavení nabízí.

Jedna změna proběhne již nyní - na nových registracích bude automaticky nastaven výpis diskusních příspěvků podle reakcí.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

Vůbec se do toho nechci montovat - ale nestačilo by v přehledu Diskuze pod názvem konkrétního tématu uvádět např. pouze poslední příspěvek nebo 2 poslední? Tím by se mohl zvýšit počet témat na stránce a možná by to bylo přehlednější. Co říkáte?

jirka67
Registrace: 2/2006

@jirka67

Dobrý nápad.

iMIRo
Registrace: 4/2012

@jirka67; @iMIRo

Ani náhodou, dva až tři dny starý příspěvek již na první stránce nebude a proto se stane co? Bezmozek založí nové téma, protože to jeho přece zapadlo. Ovšem tím upozorněním dá redakce jasně všem navědomí, že to lze změnit a že nulové reakce nejsou kvůli tomu, že téma zapadlo. A kdo si nechá stávající defaultní nastavení ví, že musí více hrabat do minulosti, aby případně někomu na něco odpověděl - každému co jeho jest. Takže až příště někdo založí další téma kvůli "zapomnění", tak se nebude moci vymlouvat "já nevěděl", "ono to zapadlo" a jánevímjakještě, ale rovnou půjde do bně (alespoň doufám)

Jackal
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra