![]() |
|
Skylink- vypadky programov od obeda dnes??Mate problem so Skylinkom od dnes takmer vsetky HD programy su vypadnute |
bucuresti
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Skylink- vypadky programov od obeda dnes??Skylink v tom bude nevinne, chybu hľadaj u seba.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Skylink- vypadky programov od obeda dnes??nebo v počasí...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
není pravda.vše běží,jak má (od rána sleduji National Geo. HD ,Nat. Geo Wild HD, Spectrum HD .Nikde nic nevypadávalo,takže asi chyba u tebe. Pokud u vás sněžilo,jako tady,tak máš možná něco nakydaného na "talíři" a nebo LNB(že by sníh? :-D )_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 959 |
![]() |
|
RE: Skylink- vypadky programov od obeda dnes??tak u nas snezi od rana a qualitu jsem mel mensi o 5% u frekvencich a u 1frekvence skoro o 10%..tak jsem vylezl na strechu pred 30minutami a na parabole byl trochu snih i na lnb tak jsem to trochu ometl a nataz se mi qualita vratila na 90-95% jak to mam nastavene od zacatku..i kdyz to sem nepatri mam freesat. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 864 |
![]() |
|
treba plugin:dishsweeper ,s tým to určite pojdeBiedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Skylink- vypadky programov od obeda dnes??U mnie w Katowicach na Górnym Śląsku wszystko OK.Programy HD na Skylinku w porządku. Pozdrawiam: Marian Pozdrawiam: Marian z Katowic freeSAT 0.8W
|
marianPL
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Skylink- vypadky programov od obeda dnes??Problém nedavno na Skylinku byl a to konkretne v nedeli opet na vyhlasenem TP 12207/V DVB-S2 u nekterych programu a to Spektrum HD, Sport1, Regionalni televize.cz, Regina a zrejme i HBOcka. Obraz se zasekaval a na Regionalni televizi a Regina se obraz nepravidelne rozpadaval po určitou dobe. Zjistil jsem to, když jsem se dival na Sport1. Bohuzel je to dano vzdalenosti k uplinkove stanici, kterou provozuje Spanelsky operator pro M7 Group. Byl bych pro, aby se presunuly programy z tohoto TP na nekterou stavajici kapacitu TP M7 Group. To ale zalezi na M7 Group zda to bude mozne pokud celou situaci zvazi a bude chtit nadále využívat nektery z TP v DVB-S, kteremu bude koncit smlouva na pronajem kapacity zejména TP 11895/V DVB-S a pripadne ze se rozhodne i pro vyuziti TP 12525/V DVB-S na kterem bude koncit Ceska televize se svými SD programy koncem cervna. Otázkou také zustava jake plany v dohledne době planuje M7 Group a Skylink s těmito dvěma TP v DVB-S. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink- vypadky programov od obeda dnes??Nyní je samozrejme uz zase vse ok na TP 12207/V 27500 5/6 DVB-S2/8PSK. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Re:Skylink- vypadky programov od obeda dnesBěhem dopoledne opravdu docházelo k výpadkům ve formě "kostečkování". Toto se dělo při maximální síle přijatého signálu, takže bych chybu nehledal u sebe![]() |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
@frigo13 and @jansmrz![]() Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
frigo13já žádné výpadky neměl ..... jen hledej u sebe! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink- vypadky programov od obeda dnes??Ľudia sú zábudliví a vždy cez zimu zabudnú, že teplota okolo nuly a silné sneženie má za nésledok zasneženie plochy paraboly a aj LNB.A už aj tretina zasneženej plochy paraboly má za následok radikálné zniženie príjmových podmienok a samozrejme, že prvé to pocítia HD programy.Tak platí, že chybu treba hľadať hlavne v neschopností si tu parabolu očistiť a, keď to niekedy nie je možné,tak aspoň si uvedomiť, kde je chyba a nehľadať ju inde.Alebo leda poslať reklamáciu nebesám.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |