![]() |
|
Jak dekodovat BISS oficialne?Zdravim. Kdyz si obcas zalovim feedy a ty jsou v drtive vetsine zakodovany pomoci BISS tak jsem se zamyslel jak vlastne ty televize dostanou pristup k temto prenosovym kanalum. pokud je feed fta tak neni co resit zejo. jednoduse naladi parametky a muzou smele vysilat ale jak je to s BISS? To dostanou od zprostredkovatele seznam pouzitym CW klicu a zadavaji je do nejakeho toho dekoderu nebo jak? To mi kolikrat vrta hlavou... nebo to dekodovani neni nic extra? Diky za pripadne vysvetleni.![]() |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: Jak dekodovat BISS oficialne?Ano, majitel práv dostane od poskytovatele signálu veškerá potřebná data, aby mohl zaplacený pořád přijímat. Snad si nemyslíš, že někdo v tv loví na netu klíče. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
RE: Jak dekodovat BISS oficialne?to zase ne![]() |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: Jak dekodovat BISS oficialne?Úplně normálně. Naladíš feed. Emailem ti přijde Biss kód, profi příjímač má software na ovládání po síti, abys to tam nemusel klafat na dvouřádkovém displeji, a v záložce BISS to tam vepíšeš, dáš APPLY a jede to. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@onenonDiky za dotaz,taky mi to kolikrát vrtalo hlavou.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Jak dekodovat BISS oficialne?že by rádio,co má v manualu,že dekoduje BIS to dělalo samo automatický ? ? |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranKdyž je máš uložené, tak ano. Jinak všechno vysílací zařízení je na vlastní síti, pečlivě oddělené od internetu. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
![]() |