Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jak dekodovat BISS oficialne?

Zdravim. Kdyz si obcas zalovim feedy a ty jsou v drtive vetsine zakodovany pomoci BISS tak jsem se zamyslel jak vlastne ty televize dostanou pristup k temto prenosovym kanalum. pokud je feed fta tak neni co resit zejo. jednoduse naladi parametky a muzou smele vysilat ale jak je to s BISS? To dostanou od zprostredkovatele seznam pouzitym CW klicu a zadavaji je do nejakeho toho dekoderu nebo jak? To mi kolikrat vrta hlavou... nebo to dekodovani neni nic extra? Diky za pripadne vysvetleni. R^

onenon
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak dekodovat BISS oficialne?

Ano, majitel práv dostane od poskytovatele signálu veškerá potřebná data, aby mohl zaplacený pořád přijímat. Snad si nemyslíš, že někdo v tv loví na netu klíče.

zzz
Registrace: 1/2006

to zase ne :))) ale tak zamyslel jsem se nad tym tak jsem premyslel jak ho dekoduje nebo jak k nemu dostane pristup.

onenon
Registrace: 5/2012

Úplně normálně. Naladíš feed. Emailem ti přijde Biss kód, profi příjímač má software na ovládání po síti, abys to tam nemusel klafat na dvouřádkovém displeji, a v záložce BISS to tam vepíšeš, dáš APPLY a jede to.

konas
Registrace: 12/2014

@onenon

Diky za dotaz,taky mi to kolikrát vrtalo hlavou.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

že by rádio,co má v manualu,že dekoduje BIS to dělalo samo automatický ? ?

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Když je máš uložené, tak ano. Jinak všechno vysílací zařízení je na vlastní síti, pečlivě oddělené od internetu.

konas
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra