![]() |
|
Stream pres TVZdarec. Mam televizi LG 49UF 6807. Chci na ni sledovat fotbal pres webove stranky fromhot.com, nejde mi to ale spustit, protoze neni mozne nacist plug-in. Kdyz chci stahnout Adobe Flash player, tak se mi ukaze: Instalace zasuvneho modulu flash neni na tomto zarizeni podporovana. Nevite co s tim, neda se to nejak vyresit? |
zujm
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 584 |
![]() |
|
RE: Stream pres TVDá. Kup si k tomu něco s Androidem do HDMI. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Stream pres TVnerozumim co si mam kupit |
zujm
![]() |
|
RE: Stream pres TVKed si ho kupoval tvrdil si,ze ho chces len ako zobrazovadlo a teraz tam chces veci co su pre pocitac.Dobri no....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Stream pres TVhttp://siptv.eu/howto/skus si pozriet toto |
mjozef
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Stream pres TVJak ti psal bretah, tak třeba toto, umí vše, zadej do vyhledávače! Evolveo Android Box Q4 4K |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Stream pres TVJa napr v tv od sony a mobile od sony môzem zapnut zrkadlenie obrazovky a co spustim v mobile, to mam aj tv. Problem môze byt hd video (aj dobre sd) s vysokym bitrate a wifi. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@zujmChlape, na televizi nejde nainstalovat AFP jako na PC![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
ScruffyTo sice nejde, ale skoro kazda televize flash normalne umi. Popravde mi neni jasne, jak je mozne ze prakticky nova LG nikoliv. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Stream pres TVkdyž zapnu net na tv, tak se stránky delší dobu načítají cca 5-10 vteřin, dá se to nějak zrychlit? |
zujm
![]() |
|
zujmmoc ne,jedině zakázat spouštění zbytečností |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
![]() |