![]() |
|
Dodržování pravidelOpět jsem byl na čas v chládku a tak jsem nemohl reagovat ihned:Dagy2 se hned prvním příspěvkem ve vlákně „Lg serv. menu „ pokusil bezmyšlenkovitě zesměšnit tazatele Uživatel s nickem oneeeee mě v rámci onoho vlákna označil za alkoholika Kamil_k4 - v uvedeném vlákně přidal potřebu se vyjádřit k mému zdraví a potřebě vyšetření Předpokládám, že jsem odpočíval za poslání - opět v onom vlákně - Janosika do zadní části těla, který - a to fakt nevím, jak na to přišel - mě označil za rasově nesnášenlivého - což je evidentně dovolené a neurážlivé, neboť tu obíhá neustále. Za tento absurdní pokus o urážku si u mě dotyčný vysloužil nejen pohrdání, ale i doživotní příděl všech myslitelných hanlivých označení (teď se jich ale kvůli korektnosti příspěvku vzdám) - nesnáším pouze lenochy nepoužívající mozek, pokrytce a podobný odpad (jak se prezentoval Janosik) bez rozdílu národnosti a vyznání. No a esik33 zapojil do diskuze „Technisat TechniCorder ISIO STC„ tím, že mě označil za hňupa Ani jeden z výše uvedených neměl nic k tématu, pouze se zapojili do debaty tím, že se pokusili někoho urazit či zesměšnit a nic se jim nestalo, protože se zde evidentně za urážku považuje pokrytecky jen použití nevhodných slov. Můžete namítnout, že jen reagovali na mé výroky, ale já také jen reaguji - na výplody lenochů nepoužívajících mozek ani doporučené použití tlačítka hledat, na zesměšňující výroky, na nesmyslné dotazy vhodné tak pro Sibylu ze Sáby, na „hospodské kecy“ rádobymanažerů co by (být na místě providerů) udělali vše jinak a samozřejmě pro ostatní zdarma - ovšem jen ústy, na různé zbytečné spekulace atd. Na to jsou hospody, věštecké pořady v TV, lampárny na nádraží a jiné podobné instituce, ale tolerovat a ještě navíc to obhajovat na odborném webu? Takže pánové výše zmínění (ať se Vám to líbí nebo ne) jste úplně stejní ne-li horší než já - jen pokrytec si myslí, že ne. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelTak to je. Ale kým tu každý topik skončí hádkou a urážaním druhého, tak sa nič s tým nevyrieši. Lebo taký ľudia tu majú viac nickov a darmo ich dajú na blacklist, pokračujú veselo ďalej. Mali by admini razantnejšie zasiahnuť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 691 |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelNo a o tom píšu, přestat tolerovat lenost, napadání nejen za použití "nevhodných slov", zamykat bez pardonu témata pro Sibylu, pro hospodské tlachy a hlavně padni komu padni. Nevím, kolik mají možností rozeznat doublenicky, ale pokud ano (IP není průkazná) - tak souhlasím - zavřít.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelProč pořád napádáš ostatní. Moderátor se musí chovat slušně. A tu možnost si zvoral.K pc a na tohle forum, by neměli chodit lidi ,který jsou nemocní.Nepsat bláboly a nevnucovat své myšlení ostatním ,je na prvním místě. |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@JanosikJsem rád, že Ty se podle toho co píšeš chováš - nepíšeš bláboly a nikomu nevnucuješ své myšlení. A jejda, nejsi náhodou ten, co tu napsal ten blábol o mém rasismu a nesnažíš se teď vnutit ostatním názor o svém svatouškovství? A nesnažíš se mě opět urazit tím, že naznačuješ mou duševní chorobu (která se dá taktéž vyjádřit zastaralými lékařskými termíny, kterou jsem ovšem na seznamu zakázaných slov? Vítej v klubu...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@JanosikDobře to zde napsal Dusan: Ostatním, co nepochopili toto sdělení, stejně nic nepomůže. Já věděl, že to bude setsakra těžké a že proti pokrytecké většině nemám šanci, ale za vším, co jsem napsal si stojím - a bez jakýchkoliv věcných argumentů mě označovat za cvoka (za použití nezávadné formulace) jen proto, že sám nechápeš nebo nechceš pochopit - to má tedy úroveň. Vyvrať cokoliv, co jsem zde napsal nebo nejsi o nic lepší než já, když jsem Tě za použití nevhodných slov vyhodil a označil za nemocného člověka - ty mě vyhazuješ a označuješ tak, aby se Ti nemohlo nic stát, ale věř mi - je to úplně to stejné pokrytče.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidela nešlo by by na takové to tlachání vytvořit zde tzv chat, kde by se automaticky v okně tlachání posouvalo a byl by i rychlejší pokec ? třeba by to uvolnilo atmosféru na diskuzním fóru.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelUž teď admini nestíhají nebo nechtějí (i přes konkrétní ukázky se nic neděje), jak by asi vypadalo, kdyby měli udržovat pořádek na třech frontách (diskuse, komentáře, chat)?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelchat by nebylo potřeba hlídat okno kde to do 5 minut zmizí a diskuze se posouvá v aktuálním čase, to bych asi neřešil, používám chat na jiném obdobném webu a funguje skvěle na chvilkovej pokec a okamžitou pomoc s nějakým problémem a vždy se pak přijde na to že se ani nejedná o problémek ale jen o takovou tu provozní slepotu a jen stačí drcnout a už je to vyřešeno, myslím že to nejni špatný, stejně v cahtu nejsou vždycky všichni online tak tlacháš vždy s pár lidma a historie nikde nejni vidět jak se to v tom okně posouvá.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelSice by to mohlo vyřešit zakládání zbytečných témat, ale zlou krev ve formě nevhodných slov nebo "vhodně volených" urážek by to neřešilo - jen by s mizením přibylo více dohadování a zlé krve...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelJoJo pokud jsou lidičky co si musí něco dokazovat tak asi ano.VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelAle jinak vlastně proč ne, na fóra se chodím něčemu přiučit a chaty mě moc neberou, takže pokud by to mělo ten výsledný efekt úbytku hloupých témat - proč ne, jsem jednoznačně pro.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelno právě to jsem měl na mysli občas někdo je lenivý nebo prostě neumí hledat nebo oboje a v chatu to vyřeší jedním dotazem a ihned dostane ......možná od někoho fundovanou odpověď a hotovo ...všichni budou spokojený :)VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelzrovna teďka jsem mohli tlachat na chatu![]() VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelNemyslím, tam by to zapadlo a já chci, aby to bylo vidět a taky očekávám reakci ze strany adminů (ať už jakoukoliv) - i když jsem si ještě v noci myslel, že to bude rychlé, ale zatím to vypadá na "hlavu v písku".Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelJackale,pokud neumíš vést diskuzi a meleš dokola tu stále stejnou písničku,tak si založ svoje stránky a máš po problému.Bohužel se zde budou vyskytovat tací,co tomu bohužel nevěnují více času....to jest,že položí otázku a čekají na odpovědi a hledat nikde nic nebudou.....Selekci v uživatelích opravdu dělat nelze,to ti jistě potvrdí i Redakce. Pokud tě toto vytáčí,tak vůbec nečti tuhle diskuzi....nikdo tě nenutí sem chodit a rozčilovat se!! ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelTo, že si stojím za svým názorem a uvedenými fakty (mimochodem ještě nikdo je nevyvrátil) je mlení dokola? Proč sem chodím jsem myslím taky popsal. Máš něco k věci nebo proč reaguješ? Drží Ti snad někdo zbraň u hlavy? Oč jsi v tomto jiný?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelKdyby měla redakce jasno a já pravidla porušil, tak už jsem dávno v báni tomu věř. Věřím, že pokud si chtějí zachovat tvář, tak to nemají teď lehké a ano přiznávám se, to byl účel. Buď zabásnou přesně dle pravidel Tebe a ostatní a tím uznají jisté pochybení nebo zabásnou mě natvrdo (což můžou), ale ... .Sám uznáváš, že lenost je problém (nebo proč to slůvko bohužel?), tak proč je v tom podporovat? Myslíš, že to je v pořádku? Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
Jackalprestaň už tárať. silou mocou potrebuješ dostať tri nicky na black list. inak ani nezaspíš.je nedeľa .redakce a moderátori sa venujú ,rodinám ,alebo inej záslužnej činnosti a nemajú na tie tvoje drísty čas. daj si diazepan , zapi to 40% obsahom neznámej tekutiny. poprípadne to niekolkokrát zopakuj. je nedeľa a s tým neprestaneš. čo do kostola na spoveď ? do zvončeka korunku , dve a prídeš na iné myšienky. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelKonečně někdo, kdo promluvil rozumně, věcně a bez snahy někoho urazit nebo zesměšnit - hned je to fórum čistší...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@oneeeeeA niečo k veci by si nemal?Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
UTFG FTW OMFGBBQLenost vládne světu, na všechno ostatní je tady [url=http://google.cz] Google. [/url]![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
JackalMáš v niečom pravdu, v niečom nie, je toho veľa, ale hádam nechceš docieliť, aby sa tu trestala každá blbosť, ak áno neni to problém, môžme to tak skúsiť a viem si predstaviť, aká smršť by sa tu strhla. Môžme trestať každú jednu drobnosť, za deň sa nazbiera určite niečo, ale sedel by si ty ako prvý, za tebou oneeeee a ďalší a ďalší, ktorí sa nejakým uštipačným tónom vyjadrili.Podľa mňa je to však to posledné riešenie.Diskusia je určite odľahčená, o to práve ide,nebudú sa tu vytvárať žiadne chaty,drbárny, či podobné okienka,ale na jedno sa zamerať môžme viac a to na urážky, napadanie. Pokiaľ niekto položí dotaz, není nutné ho hneď zasadiť, skúsme pomôcť, aj keby mal 1-2 klikmi napísať do googlu svoj problém, pokiaľ sa téma riešila pred pár dňami, pošlime odkaz na vlákno, kde sa daná vec prebrala, vlákno sa uzavrie a ideme ďalej.. Toto by nemal byť problém. Lenže možno, pre niektorých je cesta 2 urážky a to nie je fér. Nie každý je znalý, nie každý sa uspokojí s Google čo mu nájde a smeruje sem. Tak prečo napomôcť? No a ďalšia možnosť je,zdržanie sa komentáru, myslím si svoje a idem ďalej.. Každým námetom sa zaoberáme a riešime ho,smažíme sa nájsť kompromis, aby bola spokojnosť no je ťažké vyhovieť každému. Tvoje požiadavky sú jasné. Myslíš, že je pre mňa osobne radosť rozdávať citróny, či banány? Veru nie a už sa nám to podarilo mnohokrát keď bol Black list prázdny a to bol fajn pohľad a aj radosť. Myslím,že pravidlá nie sú tvrdé, ale keby neboli, vieš aký by tu bol holubník? A ten by si na triko asi nikto nevzal... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 967 |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelJá si trest odseděl, kde jsem se nekorektně vyjádřil v tomto tématu abych si šel sednout jako první? A co uděláš s těmi urážkami, které jsem zde v prvním příspěvku zdokumentoval? Nemusíš i hledat. Necháš to tak? Pak se nediv, že Tě budu mít za pokrytce.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelKaždá "Pravidla" jsou jen berličkou pro rovnejší mezi rovnými.Úvodní příspěvek ani nic z vlákna jsem nečetl (a ani to nemínim dělat), konstatuji fakt v obecné rovině |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelKaždý,kdo má jiný názor,než Jackal jej uráží a patří do - vítej v klubu. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 137 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |