![]() |
|
Dodržování pravidelOpět jsem byl na čas v chládku a tak jsem nemohl reagovat ihned:Dagy2 se hned prvním příspěvkem ve vlákně „Lg serv. menu „ pokusil bezmyšlenkovitě zesměšnit tazatele Uživatel s nickem oneeeee mě v rámci onoho vlákna označil za alkoholika Kamil_k4 - v uvedeném vlákně přidal potřebu se vyjádřit k mému zdraví a potřebě vyšetření Předpokládám, že jsem odpočíval za poslání - opět v onom vlákně - Janosika do zadní části těla, který - a to fakt nevím, jak na to přišel - mě označil za rasově nesnášenlivého - což je evidentně dovolené a neurážlivé, neboť tu obíhá neustále. Za tento absurdní pokus o urážku si u mě dotyčný vysloužil nejen pohrdání, ale i doživotní příděl všech myslitelných hanlivých označení (teď se jich ale kvůli korektnosti příspěvku vzdám) - nesnáším pouze lenochy nepoužívající mozek, pokrytce a podobný odpad (jak se prezentoval Janosik) bez rozdílu národnosti a vyznání. No a esik33 zapojil do diskuze „Technisat TechniCorder ISIO STC„ tím, že mě označil za hňupa Ani jeden z výše uvedených neměl nic k tématu, pouze se zapojili do debaty tím, že se pokusili někoho urazit či zesměšnit a nic se jim nestalo, protože se zde evidentně za urážku považuje pokrytecky jen použití nevhodných slov. Můžete namítnout, že jen reagovali na mé výroky, ale já také jen reaguji - na výplody lenochů nepoužívajících mozek ani doporučené použití tlačítka hledat, na zesměšňující výroky, na nesmyslné dotazy vhodné tak pro Sibylu ze Sáby, na „hospodské kecy“ rádobymanažerů co by (být na místě providerů) udělali vše jinak a samozřejmě pro ostatní zdarma - ovšem jen ústy, na různé zbytečné spekulace atd. Na to jsou hospody, věštecké pořady v TV, lampárny na nádraží a jiné podobné instituce, ale tolerovat a ještě navíc to obhajovat na odborném webu? Takže pánové výše zmínění (ať se Vám to líbí nebo ne) jste úplně stejní ne-li horší než já - jen pokrytec si myslí, že ne. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelJjery - to ne, ale Ty jsi hňup, měl bys přestat chlastat, nechat se vyšetřit a neodsuzovat mě jen kvůli tomu, že jsem Moravák rasisto.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
@Jackalvidíš kolik místa si tady zabral těm líným,kteří nejsou tak nadupaný vědomostmi jako ty a proto si tady o radu požádají,v naději,že jim ty nadupaný poradí a nakone dostanou po čuni od těch nadupaných a nafoukaných na to jak oni všehno znají,tázající jsou přeci líný hledat (většinou ani neví jak) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 533 |
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelJedno téma, kapitáne![]() Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Dodržování pravidelale top téma. zase ďaľší top blábol.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeePřispěl jsi i teď - opět žádný argument, jen snaha zesměšnitJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |